مواد لازم:
آرد ١پیمانه
شکر سه چهارم پیمانه
تخم مرغ ٣عدد
پودر كاكايو دو قاشق
روغن مایع نصف پیمانه
بیکینگ پودر١قاشق چايخوري
وانیل نوك قاشق چايخوري
طرز تهیه:
تخم مرغ و وانیل و شکر رو با همزن برقی خوب میزنیم تا پف کرده و کشدار شود (من معمولا توی کیک ها این مرحله رو ٥ دقيقه میزنم)، روغن مایع رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم، بعد آرد و پودر كاكايو و بكينگ پودر رو که مخلوط کرده و الک کردیم طی دو مرحله اضافه کرده و در قالبي كه چرب و آرد پاشی کردیم (من معمولا كاغذ روغني ميذارم و چرب و ارد ميزنم كه كلر رو خيلي خيلي راحت تر ميكنه) ریخته و در فر قرار میدهیم تا پخته و رویه آن طلایی شود(حدود ٣٠دقيقه با دماي ١٨٠درجه)
دستور خامه تزيين:
٣قاشق مربا خوري پودر خامه،نصف خامه صورتي،٢قاشق غ پودر قند ،حدود ده دقيقه ميزنيم و يك تا دو ساعت تو يخچال ميذاريم و دو باره ٣-٤دقيقه ميزنيم .