مواد لازم:
تخم مرغ 7 عدد
شکر 2 لیوان
روغن 1 و ربع لیوان
ب پ 1 ق غ
وانیل 1 ق چ
شیر 2 لیوان
ارد 4 لیوان
طرز تهیه:
زرده و سفیده رو جدا کنید.
سفیده رو در ظرفی ب همزن اونقدر بزنید تا پف و سفید بشه و ظرف که برگردونید نریزه.
زرده رو با وانیل و ب پ بزنید تا سفت و تقریبا سفید بشه.
روغن و شکر رو در ظرفی جدا بزنید تا کرمی بشه و مواد رو به مخلوط زرده اضافه کنید .
شیر رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
کم کم آرد الک شده رو اضافه کنید ولی زیاد هم نزنید .
حالا سفیده رو به مخلوط اضافه کنید و با لیسک اروم به صورت دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه زیاد هم نزنید تا پف کیک نخابه.
حالا مواد رو بریزین توی قالب 40×30 که از قبل با روغن چرب کردین و ارد پاشیدین.
با حرارت 160 درجه حدود یکساعت با کمتر بزارین بپزه.
کیک که خنک شد به صورت دلخواه برش بدین و از قالب جدا کنین.
برای برش مثلث اول کیک رو به صورت مستطیل باریک برش بدین بعد ب صورت مثلث در بیارین.
اطراف کیک رو که برش زدین در مایع شکلاتی بزنین بعد هم توی پودر نارگیل بغلطونین.
برای مایع شکلاتی 1 لیوان شکلات صبحونه ،نصف خامه صبحونه ،5 قاشق بزرگ اب جوش رو مخلوط کنین یک سس شکلاتی خوشمزه بدست میاد .
این کیک رو میتونین در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنین یکساعت قبل سرو بیرون بیارین .
کیک تخته ای پایه بسیار مناسبی واس کیک های تولد هست .