بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک تخته ای

  • بازدید: 78
کیک تخته ای

کیک تخته ای

کیک تخته ای

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ 7 عدد
    شکر 2 لیوان
    روغن 1 و ربع لیوان
    ب پ 1 ق غ
    وانیل 1 ق چ
    شیر 2 لیوان
    ارد 4 لیوان
     


    طرز تهیه:


    زرده و سفیده رو جدا کنید.
    سفیده رو در ظرفی ب همزن اونقدر بزنید تا پف و سفید بشه و ظرف که برگردونید نریزه.
    زرده رو با وانیل و ب پ بزنید تا سفت و تقریبا سفید بشه.
    روغن و شکر رو در ظرفی جدا بزنید تا کرمی بشه و مواد رو به مخلوط زرده اضافه کنید .
    شیر رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید.
    کم کم آرد الک شده رو اضافه کنید ولی زیاد هم نزنید .
    حالا سفیده رو به مخلوط اضافه کنید و با لیسک اروم به صورت دورانی هم بزنید تا مخلوط بشه زیاد هم نزنید تا پف کیک نخابه.
    حالا مواد رو بریزین توی قالب 40×30 که از قبل با روغن چرب کردین و ارد پاشیدین.
    با حرارت 160 درجه حدود یکساعت با کمتر بزارین بپزه.
    کیک که خنک شد به صورت دلخواه برش بدین و از قالب جدا کنین.
    برای برش مثلث اول کیک رو به صورت مستطیل باریک برش بدین بعد ب صورت مثلث در بیارین.
    اطراف کیک رو که برش زدین در مایع شکلاتی بزنین بعد هم توی پودر نارگیل بغلطونین.
    برای مایع شکلاتی 1 لیوان شکلات صبحونه ،نصف خامه صبحونه ،5 قاشق بزرگ اب جوش رو مخلوط کنین یک سس شکلاتی خوشمزه بدست میاد .
    این کیک رو میتونین در ظرف در بسته در فریزر نگهداری کنین یکساعت قبل سرو بیرون بیارین .
    کیک تخته ای پایه بسیار مناسبی واس کیک های تولد هست .