مواد لازم:
پودر ژله پرتقالی 2 بسته
آب برای ژله 1و 1/2 پیمانه
پنیر خامه ای 100 گرم
خامه صبحانه 1 پاکت
پودر قند 5 ق غ
وانیل 1/4ق چ
شیر 1/2پیمانه
آب برای دسر 1/4پیمانه
پودر ژلاتین 1ق چ
پرتقال 1 عدد برای تزیین
طرز تهیه:
یک بسته ژله رو با 1و 1/2پیمانه آب طبق دستور روی بسته آماده کنید . بن ماری کنید تا شفاف بشه. داخل ظرف مسطح و گرد که کف اون رو با سلفون پوشوندید بریزید و داخل یخجال قرار بدهید
2. پنیر ،خامه ،پودر قند و وانیل را با دور متوسط همزن بزنید تا کمی افزایش حجم پیدا کنه پوک بشه و نسبتا فرم بگیره
3. بسته ی پودر ژله ی دوم رو اول با شیر و سپس با 1/4پیمانه آب مخلوط کنید کمی هم بزنید پودر ژلاتین را روش بپاشین تا اسفنجی بشه بعد به روش بن ماری شفاف، ژلاتین رو آب کنید. بهتره شیر سرد باشه
4. بعد از بن ماری کردن مخلوط ژله و ژلاتین اجازه بدید خنک بشه و سپس به مخلوط پنیر و خامه اضافه کنید و با همزن بزنید تا کاملا یکدست بشه
5. نان رولت رو اندازه ی کف قالب کمربندی برش بدید و کف قالب بزارید. میتونید از رینگ هم استفاده کنید
نصف مایه ی دسر را روی کیک بریزید و داخل یخجال بزارید تا نیم بند بشه
6. ژله ی پرتقالی رو از یخجال خارج کرده کمی کوچکتر از کف قالب کمربندی با کاتر برش بدید و روی دسر نیم بند شده بزارید
7. ما بقی دسر رو روی ژله بریزین و صاف کنین(من کمی ژله به مایه اضافه کردم ورنگش تیره شد)
باقی مانده ی ژله رو دوباره آب کنید و روی دسر بریزید و برای حداقل 6 ساعت داخل یخجال بزارید تا ببنده
8. اول لبه های قالب رو با چاقو ازاد کنید و بعد دسر رو از قالب درآورده وبه ظرف سرو منتقل کنید.
9. من برای روی کار از ژله رولی و پرتقال وچند قاشق ژله استفاده کردم.