بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک خیس ترکیه ای

  • بازدید: 103
کیک خیس ترکیه ای

کیک خیس ترکیه ای

کیک خیس ترکیه ای

  1. مواد لازم:

    شکر1/5 لیوان

    روغن مایع1/5 لیوان

    شیر1/5 لیوان

    ارد2 لیوان

    تخم مرغ 3عدد

    پکینگ پودر۱ بسته یا ۱۰ گرم

    پودر کاکائو۴ ق غ
     


    طرز تهیه:

    ارد و وانیل و پکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و ۳ بار الک میکنیم . شکر و شیر و روغن مایع و پودر کاکائو را با هم مخلوط کرده و با همزن میزنیم تا کاملا با هم قاطی بشن . از مایع بالا۱ لیوان برداشته و کنار میزاریم . بعد تخم مرغ ها را اضافه میکنیم و با همزن میزنیم تا مخلوط بشوند. مخلوط ارد وانیل بیکینگ پودرا اضافه کرده و مخلوط میکنیم همون ۲ لیوان ارد را بریزین. ظرفمون روچرب کرده روش آرد میپاشیم و موادمونو توش میریزیم. در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۱۷۰ به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه میپزیم . در ۲۰ دقیقه اول نباید درب فر رو باز کنین. بعد که از فر دراوردیم داغ برشش میزنیم . حالا نوبت ریختن اون ۱ لیوان سسی میرسه که از مواد کاکویی برداشته بودیم روی کیک میریزیم. کیک برش خورده سس را به خودش جذب میکنه و یک طعم فوق العاده به کیک میده. بزارین تو همون ظرف کاملا سرد بشه بعد برش هارو با دقت در بیارین و روشو با پودر نارگیل یا هر چی دلتون خواست تزیین کنید.