بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه اسلایس کاسترد شکلاتی

  • بازدید: 100
اسلایس کاسترد شکلاتی

اسلایس کاسترد شکلاتی

اسلایس کاسترد شکلاتی

  1. مواد لازم برای 16 نفر:


    برای لایه اول:
    2 پیمانه بیسکوییت خرد شده
    1 پیمانه نارگیل پرک شیرین شده
    1 پیمانه گردو خرد شده
    1/2 پیمانه شکر
    1/4 پیمانه بعلاوه 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
    1 تخم مرغ
    2/3 پیمانه کره آب شده

    برای لایه دوم:
    3 قاشق غذاخوری شیر
    2 قاشق غذاخوری پودر کاسترد
    1/4 پیمانه کره
    1/2 قاشق چایخوری وانیل
    1ونیم الی 2 پیمانه پودر شکر ویا کمتر

    برای تاپینگ:
    حدود 142 گرم شکلات نیمه شیرین خرد شده ویا چیپسهای شکلاتی
    1 قاشق غذاخوری کره
     


    طرز تهیه:


    فر رو در دمای 180 درجه بزارین، ته قالب 23×23 سانتیمتری فویل بزارین، در یک کاسه متوسط، همه مواد لایه اول رو مخلوط کنین و داخل قالب بریزین و فشار بدین و 11 دقیقه بپزین، بعد بزارین تا کاملا سرد شه.
    برای لایه دوم، پودر کاسترد، شیر و وانیل رو مخلوط کنین، کره رو اضافه کنین و با درجه متوسط همزن بزنین، پودر شکر رو اضافه کنین و بزنین تا پفی و پوک شه، روی لایه اول بمالین و بزارین یخچال.
    برای لایه سوم، شکلات و کره رو بصورت بن ماری آب کنین و روی لایه سوم که مقداری سفت شه بریزین و 4 ساعت بزارین یخچال. سپس ببرین.