بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تارتلت شکلاتی

  • بازدید: 119
تارتلت شکلاتی

تارتلت شکلاتی

تارتلت شکلاتی

  1. مواد لازم برای 13 عدد تارتلت:

    کره  150 گرم 
    پودرقند 3 قاشق غذاخوری 
    آرد  1لیوان 
    وانیل 
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    آب سرد 2 قاشق غذاخوری 
    موادلازم گاناش:
    خامه صبحانه 200 گرم 
    شکلات تلخ 200 گرم 
    کره 50 گرم
     


    طرز تهیه:

    داخل کاسه کره و شکر و آرد وانیل ریخته و با نوک انگشتامون به خورد همدیگه می دیم. زرده تخم مرغ و آب سرد ریخته و با دست مخلوط می کنیم و بصورت خمیر در می یاریم . باید به دست نچسبه ، اگه مقداری آرد خواست اضافه کنین ولی از زیاده رویش پرهیز کنین. بعد از خمیر داخل قالبهای تارتلت قرار داده با دست فرم می دهیم  بعد روی هر کدام یه کاغذ روغنی گذاشته و روی آن نخود خام یا لوبیا می ریزیم و میذاریم بپزه. اینکار باعث می شه خمیرمون بپزه ولی پف نکنه و بصورت یه تارت شکلش رو از دست نده . بعد داخل فر گرم شده با حرارت 180درجه سانتیگراد تا وقتی که تغئیر رنگ بده می پزیم.  بعد از پخت میذاریم خنک شه . تا تارتهامون خنک شه می ریم سراغ گاناشش.  خامه رو داخل قابلمه  می ریزیم . روی حرارت می ذاریم وقتی به نقطه جوش رسید خاموش کرده و شکلات خرد شده و کره رو می ریزیم . خوب یکدست می کنیم تا شکلات کامل آب شه. بعد داخل تارت ها را پر می کنیم.