بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دسر بیسکوییتی به مراه باترکریم نسکافه ای

  • بازدید: 194
دسر بیسکوییتی به مراه باترکریم نسکافه ای

دسر بیسکوییتی به مراه باترکریم نسکافه ای

دسر بیسکوییتی به مراه باترکریم نسکافه ای

  1. مواد لازم:

    250 گرم کره نرم
    140 گرم شکر (یا کمتر)
    2 تخم مرغ
    2 زرده تخم مرغ
    10 گرم نسکافه
    1 قاشق غذاخوری آب
    وانیل

    300 گرم بیسکوییت کاکائویی (مثلا پتی بور)
    1 پیمانه شیر
    2 قاشق چایخوری نسکافه


    طرز تهیه:


    کره رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، نسکافه رو داخل آب حل کنید و داخل قابلمه بریزید و شکر رو اضافه کنین و بجوشونین، هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفی شن، بعد که شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور که دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامی شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دمای اتاق برسه، بعد کره رو اضافه کنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلی سفت میشه.
    نسکافه رو داخل شیر حل کنید، و بیسکوییت هارو یکی یکی خیس کنین، یک لایه بچینین و روش باترکریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترکریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین کنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو کنید.