بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کوکی آلموند کاکائویی

  • بازدید: 227
کوکی آلموند کاکائویی

کوکی آلموند کاکائویی

کوکی آلموند کاکائویی

  1. مواد لازم برای 20 کوکی:


    آرد 1 پیمانه
    شکر قهوه ای نصف پیمانه
    شکر یک سوم پیمانه
    پودر کاکائو یک  سوم  پیمانه
    نمک یک چهارم ق چ
    کره نرم شده یک چهارم پیمانه
    ماست یک چهارم پیمانه
    تخم مرغ 1 عدد
    عصاره وانیل یا عصاره بادام نصف ق چ
    بادام تست شده خورد شده نصف پیمانه
    شكلات چيپسى نصف پيمانه
    بادام درسته 20 عدد


    طرز تهیه:


    فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کرده. در کاسه ای آرد و نمک وشکرها و پودر کاکائو را الک کرده و مخلوط می کنیم.در کاسه ی دیگر کره را با هم زن زده تا کرم رنگ شود سپس ماست و تخم مرغ و وانیل را با هم زن زده تا یکدست شود سپس مواد خشک  و شكلات چيپسى و بادام خرد شده را اضافه کرده و به آرامی هم میزنیم تا خمیر به دست آید سپس از خمیر به اندازه ی فندق برداشته و گرد می کنیم و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته ایم گذاشته و روی هر کدام بادام گذاشته و در فر به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شوند می پزیم. و روی توری خنک میکنیم