بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پودینگ خرما با سس کارامل

  • بازدید: 205
پودینگ خرما با سس کارامل

پودینگ خرما با سس کارامل

پودینگ خرما با سس کارامل

  1. مواد لازم:


    1.خرما 250 گرم
    2.آب 275 میلی لیتر
    3.بيکينگ پودر 5گرم
    4.کره 110 گرم
    5.شکر 170 گرم
    6.آرد 240 گرم
    7.تخم مرغ3عدد
    8.سس تافی 250 میلی لیتر
     


    طرز تهیه:


    فر را روی حرارت175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید،خرما و آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته شود.
    سپس از روی حرارت برداشته تا سرد شود،کره را گرم کرده و شکر را به آن اضافه می کنیم.
    تخم مرغ ها را  به مخلوط خرما افزوده و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود .آرد را به مخلوط اضافه کرده، کره و شکر را روی بقیه مواد می‌ریزیم.
    حالا در قالب مناسب ریخته و به مدت بیست دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا پخته شود.
    در نهایت سس تافی را روی آن می ریزیم.
     


    طرز تهیه سس تافی :

    برای تهیه سس تافی ابتدا باید صد گرم شکر را روی حرارت مستقیم قرار دهید و اجازه بدهید که کاراملي شود و سپس پنجاه گرم کره را بيفزاييد و حدود هشتاد گرم خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنيد وهم بزنید بعد از چند دقیقه سس کاراملي شما آماده است. 

    نوش جان