مواد لازم:
1.خرما 250 گرم
2.آب 275 میلی لیتر
3.بيکينگ پودر 5گرم
4.کره 110 گرم
5.شکر 170 گرم
6.آرد 240 گرم
7.تخم مرغ3عدد
8.سس تافی 250 میلی لیتر
طرز تهیه:
فر را روی حرارت175 درجه سانتیگراد تنظیم کنید،خرما و آب را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا کمی پخته شود.
سپس از روی حرارت برداشته تا سرد شود،کره را گرم کرده و شکر را به آن اضافه می کنیم.
تخم مرغ ها را به مخلوط خرما افزوده و با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود .آرد را به مخلوط اضافه کرده، کره و شکر را روی بقیه مواد میریزیم.
حالا در قالب مناسب ریخته و به مدت بیست دقیقه در طبقه وسط فر قرار میدهیم تا پخته شود.
در نهایت سس تافی را روی آن می ریزیم.
طرز تهیه سس تافی :
برای تهیه سس تافی ابتدا باید صد گرم شکر را روی حرارت مستقیم قرار دهید و اجازه بدهید که کاراملي شود و سپس پنجاه گرم کره را بيفزاييد و حدود هشتاد گرم خامه صبحانه را به مخلوط اضافه کنيد وهم بزنید بعد از چند دقیقه سس کاراملي شما آماده است.
نوش جان