مواد لازم خمیر تارت:
کره ........................................... 125 گرم(هم دما با اتاق)
ماست ...................................... 1 قاشق غذاخوری
شکر ......................................... 4 قاشق غذاخوری
آرد ........................................... 300 گرم
بیکینگ پودر ......................... 1 قاشق چای خوری سر خالی
.
مواد لازم خمیر کیک:
کره ذوب شده .................... 50 گرم
آرد ........................................ به مقدار لازم
تخم مرغ ............................. 2 عدد
شکر .................................... 2 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ..................... 1 قاشق چای خوری
.
مواد لازم داخل تارت:
خرمای نرم ........................ به مقدار لازم(بدون هسته)
.
طرز تهیه:
برای تهیه ی خمیر تارت، در ظرفی، کره ی هم دما با اتاق، ماست ، شکر ، بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کرده و خوب ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود که به دست نمی چسبد. خمیر را به مدت یک ساعت، درون یخچال قرار می دهیم سپس خمیر را به وسیله ی یک وردنه، باز می کنیم و درون قالب تارت که کف آن را چرب کرده ایم، قرار می دهیم طوری که لبه های خمیر، دیواره ی قالب را بپوشاند و به وسیله ی یک چنگال ، روی خمیر تارت، سوراخ هایی ایجاد می کنیم و قالب را به مدت 8 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 16 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم.
برای تهیه ی خمیر کیک، در ظرفی، تخم_مرغ ها را به همراه شکر با همزن برقی، خوب می زنیم سپس کره ی ذوب شده را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. آرد را به همراه بیکینگ پودر، کم کم به مواد اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خمیر، قوام ماست مانندی پیدا کند. خمیر کیک را روی بیسکویت تارت می ریزیم و خرماهای بدون هسته را روی خمیر می چینیم. قالب را درون فری که از قبل با دمای 170 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کیک روی تارت بپزد و طلایی شود.