بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک مارمالادی

  • بازدید: 227
کیک مارمالادی

کیک مارمالادی

کیک مارمالادی

  1. مواد لازم:

    تخم مرغ  2 عدد
    شکر  3/4  پیمانه
    وانیل  1/4  ق چ
    روغن  1/3  پیمانه
    شیر  1/2  پیمانه 
    آرد  2  پیمانه
    بکینگ پودر  1 ق چ 
    مارمالاد حدود 3 الی 4 قاشق


    طرز تهیه:


    اول از همه فرتون و روشن کنید تا گرم بشه . تخم مرغ و وانیل و شکر و با دور تند همزن بزنید تا حجمش دو برابر شه بعد روغن و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید بعد شیر و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید حالا همزن و بزارید کنار و آرد و بکینگ پودر و مخلوط کنید و الک کنید و کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و بیشتر از نصف مواد و بریزید تو قالب بعد روی مواد مارمالاد بریزید و بعد باقی مواد کیک و بریزید و بزارید تو فر به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه.

    نوش جان