مواد لازم:
تخم مرغ 2 عدد
شکر 3/4 پیمانه
وانیل 1/4 ق چ
روغن 1/3 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
آرد 2 پیمانه
بکینگ پودر 1 ق چ
مارمالاد حدود 3 الی 4 قاشق
طرز تهیه:
اول از همه فرتون و روشن کنید تا گرم بشه . تخم مرغ و وانیل و شکر و با دور تند همزن بزنید تا حجمش دو برابر شه بعد روغن و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید بعد شیر و اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید حالا همزن و بزارید کنار و آرد و بکینگ پودر و مخلوط کنید و الک کنید و کم کم اضافه کنید و با لیسک هم بزنید و بیشتر از نصف مواد و بریزید تو قالب بعد روی مواد مارمالاد بریزید و بعد باقی مواد کیک و بریزید و بزارید تو فر به مدت 45 دقیقه با دمای 180 درجه.
نوش جان