بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پوند کاکائو

  • بازدید: 163
پوند کاکائو

پوند کاکائو

پوند کاکائو

  1. مواد لازم:

    پودر کاکائو :یک فنجان 100گرم
    .
    ، آب جوش: 2/3 فنجان  یا 180ml 

      کره نرم شده :1 فنجان یا 250گرم 

     شکر 2/3 فنجان یا 220گرم

    شکر قهوه ای :120گرم

    وانیل:2 قاشق چای خوری 

    تخم مرغ:5عدد

    آرد ساده: 1 فنجان 150G 


    لعاب شکلات
     شکلات تیره :100گرم
    عصاره وانی:ل 1 قاشق چای خوری
    خامه: ¼ فنجان 60 میلی لیتر 
     


    طرز تهیه:


     ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتی گراد روشن کنید 
    . سپس کاکائو و آب جوش را در یک کاسه هم بزنید تا مخلوط صافی بدست اید بعد ان را کنار بگذارید.
     کره و هر دو نوع شکر را در کاسه ای با همزن برقی با سرعت بالا به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط یکدست و خامه ای شود بزنید .
     بعد وانیل، تخم مرغ و مخلوط کاکائو را با هم زن بزنید تا مواد به خوبی ترکیب شوند.
    سپس آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. 
    مخلوط را در قالب مورد  بریزید و  به مدت 1 ساعت و 10 دقیقه یا تا زمانی که اگر خلال دندان را در ان فرو کنید تمیز بیرون بیاید در فر قرار دهید 

    طرز تهیه لعاب شکلات:
     وانیل و خامه را در یک ماهی تابه کوچک روی حرارت کم قرار داده و هم بزنید تا صاف و یکدست شود . بعد روی کیک پخش کنید .البته  اجازه دهید خنک شود بعد انرا روی کیک خنک شده پخش کنید