بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه بمب فندقی با محلبی

  • بازدید: 182
بمب فندقی با محلبی

بمب فندقی با محلبی

بمب فندقی با محلبی

  1. مواد لازم:

    برای محلبی:
    300 گرم فندق خرد شده
    5 عدد تخم مرغ
    200 گرم شکر
    1/2 پاکت بکینگ پودر(5 گرم یا 1.5 قاشق چای خوری)

    برای محلبی:
    500 میلی شیر
    3 قاشق غذاخوری نشاسته(گندم)
    1 قاشق غذاخوری آرد
    1 استکان شکر(70 گرم)
    1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
    1 قاشق غذاخوری ‌کره


    برای گاناش:
    200 میلی خامه
    160 گرم شکلات شیری 
    40 گرم شکلات تلخ 
    100 گرم فندق درشت خرد شده


    طرز تهیه:


    برای پایه ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ را جدا میکنیم و زرده ها را با شکر و بکینگ پودر خوب هم میزنیم. سفیده ها را حدود 6 دقیقه تا وقتی که سفید شود و کف کند میزنیم و فندق را به سفیده اضافه کرده با قاشق چوبی هم میزنیم. زرده های تخم مرغ را به سفیده اضافه کرده آرام هم میزنیم تا مخلوط شوند. داخل سینی گود که چرب و آرد پاشی کرده ایم میریزیم و در فر 175 درجه به مدت 40 دقیقه میپزیم.  کیک بیرون آمده  از فر کمی رویش سرخ میشود و داخلش حالت خیس دارد. کیک را با لیسک از قالب بیرون می آوریم و داخل ظرف دیگری با دست خرد میکنیم ظرف پیرکس یا هر ظرف دیگری را چرب میکنیم و کیک خرد شده را داخل ظرف فشار داده در کف ظرف پهن میکنیم. برای محلبی شیر ، نشاسته ، آرد ، شکر و وانیل را روی اجاق مدام هم زده میپزیم(میتوانید وانیل را در آخر اضافه کنید) وقتی به قوام رسید کره را اضافه کرده و اجاق را خاموش میکنیم و محلبی را وقتی گرم است روی کیک میریزیم و کنار میذاریم خنک شود. برای گاناش خامه را داخل قابلمه گرم میکنیم و اجاق را خاموش کرده شکلات ها را اضافه کرده هم میزنیم تا آب شود. در آخر فندق را اضافه میکنیم و روی محلبی میریزیم و وقتی ولرم شد به مدت حداقل 3 ساعت در یخچال میذاریم .