بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه گنبد تیرامیسوی بنفش

  • بازدید: 163
گنبد تیرامیسوی بنفش

گنبد تیرامیسوی بنفش

گنبد تیرامیسوی بنفش

  1. مواد لازم:

    2 قاشق غذاخوری سس کارامل شیری

    1 بسته کرم شانتی با طعم میوه های جنگلی

    1 استکان شیر سرد

    میوه های یخ زده یا تازه(تمشک، زغال اخته و... )

    1 لیوان نسکافه

    بیسکوییت لیدی فینگر

    1.5 لیوان شیر

     3 قاشق غذاخوری آرد

    3 قاشق غذاخوری شکر

     1 قاشق مرباخوری کره

     100 گرم پنیرخامه ای یا ماسکارپونه


    طرز تهیه:

    با 1 استکان شیر، کرم شانتی رو خوب هم بزنین، بعد بزارین یخچال. در یک قابلمه، شیر، آرد، شکر و کره رو روی شعله اونقدر هم میزنیم تا غلیظ بشه، بعد از شعله بردارین، همینکه ولرم شد، پنیر رو هم اضافه کنین و اونقدر هم بزنین تا یکنواخت بشه، بعد بزارین سرد بشه. بعد از سرد شدن بهش کرم شانتی و سس کارامل شیری رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد بزارین یخچال.

    داخل یک کاسه ی گنبدی شکل، سلفون بکشین، نسکافه رو آماده کنین و بیسکویت هارو توش بزنین و بچینین توی کاسه، طوریکه جای خالی نمونه. بعد داخل مخلوط کرم شانتی که یخچال بود، میوه های جنگلی اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد روی بیسکویت ها بریزین و دوباره بقیه بیسکویت هارو به نسکافه بزنین و بچینین. سلفون رو ببندید و تیرامیسو رو بزارین یک شب یخچال بمونه، بعد هنگام سرو کردن روش پودر کاکائو الک کنین(دارچین هم بزنین بد نمیشه).