مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری سس کارامل شیری
1 بسته کرم شانتی با طعم میوه های جنگلی
1 استکان شیر سرد
میوه های یخ زده یا تازه(تمشک، زغال اخته و... )
1 لیوان نسکافه
بیسکوییت لیدی فینگر
1.5 لیوان شیر
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق مرباخوری کره
100 گرم پنیرخامه ای یا ماسکارپونه
طرز تهیه:
با 1 استکان شیر، کرم شانتی رو خوب هم بزنین، بعد بزارین یخچال. در یک قابلمه، شیر، آرد، شکر و کره رو روی شعله اونقدر هم میزنیم تا غلیظ بشه، بعد از شعله بردارین، همینکه ولرم شد، پنیر رو هم اضافه کنین و اونقدر هم بزنین تا یکنواخت بشه، بعد بزارین سرد بشه. بعد از سرد شدن بهش کرم شانتی و سس کارامل شیری رو اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد بزارین یخچال.
داخل یک کاسه ی گنبدی شکل، سلفون بکشین، نسکافه رو آماده کنین و بیسکویت هارو توش بزنین و بچینین توی کاسه، طوریکه جای خالی نمونه. بعد داخل مخلوط کرم شانتی که یخچال بود، میوه های جنگلی اضافه کنین و مخلوط کنین، بعد روی بیسکویت ها بریزین و دوباره بقیه بیسکویت هارو به نسکافه بزنین و بچینین. سلفون رو ببندید و تیرامیسو رو بزارین یک شب یخچال بمونه، بعد هنگام سرو کردن روش پودر کاکائو الک کنین(دارچین هم بزنین بد نمیشه).