بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه تاتلی ایرمیک نارنگی زعفرانی

  • بازدید: 220
تاتلی ایرمیک نارنگی زعفرانی

تاتلی ایرمیک نارنگی زعفرانی

تاتلی ایرمیک نارنگی زعفرانی

  1. مواد لازم:


    2 لیوان آب نارنگی
    1 استکان شکر(70 گرم)
    2 قاشق سوپخوری نشاسته ذرت
    نصف قاشق چای خوری زعفران

    برای کرم:
    4 لیوان شیر
    1 لیوان شکر
    6 قاشق سوپ خوری ایرمیک(آرد سمولینا)
    1 قاشق غذاخوری کره


    طرز تهیه:


    آب نارنگی را میگیریم و داخل قابلمه میریزیم . شکر ، نشاسته و زعفران را اضافه میکنیم و در حالی که با هم زن دستی میزنیم میپزیم وقتی جوشید و غلیظ شد اجاق را خاموش میکنیم من قالب 12 تایی گل استفاده کردم. قالب را خیس میکنیم و سس نارنگی را در قالب میریزیم و کنار میذاریم خنک شود. 
    برای کرم شیر ، شکر و ایرمیک را در قابلمه میریزیم و با هم زن دستی هم زده میپزیم . وقتی جوشید و غلیظ شد کره را اضافه میکنیم و هم زده اجاق را خاموش میکنیم . و آرام روی سس نارنگی که خنک شده میریزیم. و کنار میذاریم خنک شود بعد از اینکه خنک شد در ظرف سرو برمیگردانیم .