مواد لازم:
2 تخم مرغ
1.5 استکان شکر(حدود 110 گرم)
1 استکان روغن مایع(80 گرم)
1.5 استکان شیر(150 گرم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
آرد(قوام مایه کیک باید از مایه کیک معمولی کمی غلیظ باشد پس چشمی بریزید)
برای روی مافین:
3 عدد سیب
2 قاشق غذاخوری شکر
1 قاشق چای خوری دارچین
گردو و یا فندق
اگر دوست داشتید میتوانید روی مافین بادام پرک شده بریزید.
طرز تهیه:
سیب ها را رنده کنید و با شکر بپزید وقتی آب سیب کشیده شد دارچین و گردو را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید . تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید سپس به ترتیب مواد مایع و خشک را اضافه کنید و هم بزنید. مایه کیک را داخل قالب کاپ کیک چرب شده تا جایی که یک بند انگشت از سر قالب خالی بماند بریزید . روی هر یک 1 قاشق مرباخوری از مواد سیبی بریزید و در فر 180_170 درجه تا وقتی که خلال چوبی تمیز بیرون بیاد بپزید.