بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه هالی (والس شیرین عسل)

  • بازدید: 210
هالی (والس شیرین عسل)

هالی (والس شیرین عسل)

هالی (والس شیرین عسل)

  1. مواد لازم:

    کره نرم شده ۱۷۵ گرم
    آرد سه بار الک شده ۳ تا ۳/۵ فنجان
    پودر شکر ۱ فنجان و نیم 
    زرده تخم مرغ ۱ عدد
    بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
    نمک ۱ پنس
    وانیل یا هر نوع اسانس مثل پرتقال و ....به میزان لازم

    مارشمالو برای وسط بیسکویتها
    مخلوط ۲۰۰ گرم شکلات شیرین

    ۵۰ گرم شکلات تلخ بن ماری شده برای روی بیسکویتها


    طرز تهیه:


    کره و پودر قند را با همزن آنقدر بزنید تا سفید و یکدست شود . سپس زرده تخم مرغ و اسانس مورد نظر را اضافه کنید و مجددا به هم زدن ادامه دهید.
    آرد ۳ بار الک شده را با بیکینگ پودر و نمک مخلوط کنید و در حین هم زدن کم کم و در چند مرحله به مخلوط بالا اضافه کنید تا جایی که خمیر نرم و یکدستی بدست آید و به دست نچسبد.
    خمیر را زیاد ورز ندهید تا به روغن نیفتد .
    خمیر آماده شده را در کیسه قرار دهید و به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
    برای قالب زدن خمیر را روی کاغذ روغنی با وردنه به قطر نیم سانتی متر باز کنید و با قالب گرد برش بزنید و با خلال دندان چند سوراخ بزنید و با فاصله به سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندید بچینید.
    بیسکویتها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید .
    بعد از پخت بیسکویتها را از فر خارج کنید و تا داغ هستند یک تکه مارشمالو روی یک بیسکویت قرار دهید و سریع بیسکویت دیگر روی مارشمالو قرار دهید و آرام فشار دهید تا مارشمالوها براحتی مابین بیسکویتها ذوب شوند.در این مرحله کمی سرعت عمل داشته باشید و مراقب باشید در فشار وارد کردن بیسکویتها خرد نشوند.
    مارشمالوها به اندازه ای باشد که که تمام سطح بیسکویت را پر کند.
    بعد از خنک شدن و سفت شدن مارشمالوها ،بیسکویتها را در شکلات بن ماری شده بغلطانید و روی سینی مشبک قرار دهید تا اضافی شکلات خارج شود.