مواد لازم:
انجیر خشک................... 10 عدد
آب داغ....................... 1 لیوان
شیر.......................... 1 لیتر
آرد........................... 1 فنجان
شکر......................... 1 فنجان
نشاسته...................... 2 قاشق غذاخوری
وانیل......................... 1 قاشق چای خوری
بيسکويت پتی بور............ 4 تا 5 بسته
طرز تهیه:
قسمت خشک سرِ انجیرهای خشک را از آن ها جدا کرده و انجیرها را در ظرفی مي ریزیم و یک لیوان آب داغ را روی آن می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت 10 دقیقه، به این حالت بماند. شیر ، آرد ، نشاسته و شکر را در قابلمه ای به خوبی با هم مخلوط می کنیم تا کاملا یکدست شود. انجیری نرم شده را از آب خارج کرده و در غذاساز می ریزیم و پوره می کنیم و پوره ی انجیر را نیز به مخلوط شیر، اضافه می کنیم. قابلمه را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم و مرتب هم می زنیم تا مخلوط، شروع به جوشیدن کند، شعله ی اجاق را کم می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا مایه، بپزد و غلیظ شود و قوام پیدا کند. قابلمه را از روی شعله ی اجاق برمی داریم و وانیل را به آن اضافه می کنیم و به خوبی مخلوط می کنیم. کف یک قالب مربع یا مستطیل شکل مناسب را یک ردیف بیسکویت پتی_بور ، می چینیم و مایه ی انجیری داغ را به صورت یک لایه، روی بيسکويت ها می ریزیم و سطح آن را صاف می کنیم و دوباره یک لایه بيسکويت چیده و روی آن را با مایه ی انجیر می پوشانیم و این کار را تا تمام شدن همه ي مواد ادامه می دهیم طوری که لایه ی آخر، مایه ی انجیری باشد. قالب را به مدت 4 تا 5 ساعت درون یخچال قرار می دهیم سپس کيک را برش زده و روی آن را به صورت دلخواه تزیین می کنیم و سرو می کنیم.
.