بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پاناکوتای شکلاتی و وانیلی

  • بازدید: 158
پاناکوتای شکلاتی و وانیلی

پاناکوتای شکلاتی و وانیلی

پاناکوتای شکلاتی و وانیلی

  1. مواد لازم برای قسمت شکلاتی:


    200 میلی لیتر خامه 35%
    50 میلی لیتر شیر
    1 قاشق غذاخوری شکر
    4 گرم ورقه ژلاتین
    100 گرم نوتلا ویا هر کرم فندق شکلاتی


    مواد لازم برای قسمت وانیلی:


    200 میلی لیتر خامه 35%
    50 میلی لیتر شیر
    1 قاشق غذاخوری شکر
    3 گرم ورقه ژلاتین
    1/2 قاشق چایخوری دانه لوبیای وانیل


    طرز تهیه:


    برای پاناکوتای شکلاتی،  ژلاتین رو داخل آب سرد نرم کنین، حداقل 10 دقیقه. داخل قابلمه کوچک، نوتلا، شیر، خامه و شکر رو بریزین و روی شعله متوسط بزارین و گرم کنین تا به نقطه جوش برسه، بعد از روی شعله بردارین و ورق های ژلاتین رو از توی آب بردارین و آبشو خوب بگیرین و به مخلوط اضافه کنین و خوب مخلوط کنین، بعد ظرف دلخواه رو کج بزارین و با دقت مخلوط رو توش بریزین، مواظب باشین به جاهای دیگه نخوره.بعد 2 ساعت بزارین یخچال تا خودشو بگیره.
    برای پاناکوتای وانیلی،ورقه های ژلاتین رو داخل آب نرن کنین، حداقل 10 دقیقه. خامه ، شکر و شیر رو داخل قابلمه کوچک بریزین و روی شعله متوسط گرم کنین، بعد وانیل رو اضافه کنین و به نقطه جوش برسونین و بعد از روی شعله بردارین و ورقه های ژلاتین رو از آب دربیارین و آبشو بگیرین و به مخلوط اضافه کنین و خوب مخلوط کنین.بعد که مخلوط ولرم شد، ظرف رو از یخچال دربیارین و راست کنید و با دقت پاناکوتای وانیلی رو بریزین، بعد بگذارید داخل یخچال. خودشو که گرفت در بیارین و ما بقی پاناکوتای شکلاتی را بریزید.


    بعد حداقل 2 ساعت بزارین یخچال و بعد از بيرون آوردن ميتوانيد با انواع خامه ،سس شكلات ،دانه هاي قهوه يا ...تزئين نماييد


    سپس سروکنید. نوش جان