سیب ها رو ورقه های نازک کنید و کمی شکر و دارچین روش بریزید و 5 دقیقه با دمای بالا بزارید داخل مایکروویو تا آب سیب تبخیر بشه.
زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا کنید،سفیده رو بزنید تا کمی پف کنه،بعد یک سوم از شکررو به سفیده ها اضافه کنید و دوباره بزنید تا کاملا پفکی بشه.
حالا زرده ها رو با بقیه شکر و وانیل بزنید تا کرم رنگ بشه،روغن را اضافه کنید و بعد شیر رو اضافه کنید و مخلوط کنید
آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک کنید و در سه مرحله به مخلوط زرده ها اضافه کنید و به صورت دورانی مخلوط کنید.
نصف سفیده ها رو اضافه کنید خیلی آروم مخلوط کنید،و مابقی سفیده ها رو اضافه و آروم مواد رو مخلوط کنید
تو قالب 23 سانتی متر کاغذ روغنی بذارید و نصف بیشتر مواد کیک رو بریزید داخل قالب،سیب های ورقه شده رو روی مواد بذارید و مقداری دارچین الک کنید روی سیب ها و بقیه مواد کیک رو بریزید و داخل فر با درجه 180 به مدت 45 دقیقه بذارید.