مواد لازم:
کره بادام زمینی ۱۵۰ گرم
کره ۷۵ گرم
خامه ۷۵ گرم پودر قند 3\1پ
شکلات تخته ای سفید ۷۵ گرم
اب پرتقال ۱/۴پ
مواد لایه زیرین شیرینی
کره ۷۵ گرم
پودر بیسکوییت ۱۵۰ گرم
طرز تهیه:
پودر بیسکوییت را به همراه کره ذوب شده ترکیب و داخل قالب یا رینگ پرس کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. کره، خامه، کره بادام زمینی، شکلات تخته ای و آب پرتقال را همزمان روی حرارت ذوب کنید وقتی کامل ترکیب شدن کنار گذارید تا از دما بیوفتد سپس روی مواد بیسکویتی ریخته و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد کاملا منسجم شده و در اصطلاح خودش را بگیرد بعد از یک ساعت مواد را از قالب خارج کنید و سرو نمایید.