ابتدا فر را با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهايت گرم كنيد و اين دستور حدود ١٢-١٤ عدد كاپ كيك به سايز كيك يزدي به شما خواهد داد پس كاغذ هاي مخصوص كاپ كيك را درون قالب هاي مافين گذاشته و اماده بگذاريد .
حالا شكلات تخته اي و كره ي به دماي مَحيط رسيده را درون مايكروفر به مدت ١ دقيقه قرار دهيد تا اب شود و خوب روان شود . مخلوط را به كناري گذاشته تا خنك شود.
در اين فاصله تخم مرغ هاي به دماي مَحيط رسيده و شكر و وانيل و ساور كرم را با سري ويسك با دور متوسط به مدت ١ دقيقه كاملا بزنيد . در اين فاصله ارد و نمك و پودر كاكايو و جوش شيرين و بيكينگ پودر و نمك را الك كنيد و به كناري بگذاريد. حال مخلوط خنك شده كره و شكلات را به مخلوط شكر و تخم مرغ و ساور كرم اضافه كنيد و ٣٠ ثانيه بزنيد.
با دور كم مخلوط أردي الك شده را هر بار ١/٤ پيمانه اضافه كنيد به محض تمام شدن ديگه هم نزنيد چون باعث سفت شدن كاپ كيك هاتون مَي شود.مخلوطمون سفت است . حالا داخل كاغذهاي كاپ كيك را حدود ٢/٣ پر كنيد و درون فر به مدت ١٥-١٨ دقيقه بپزيد.
در اين فاصله كرم روي كاپ كيك ها را تهيه كنيد. به اين صورت كه شكلات ها را داخل مايكروفر به مدت ١.٣٠ ثانيه ذوب كنيد . سپس كره هاي به دماي مَحيط رسيده را همراه با پنير به دماي مَحيط رسيده با سري پدالي همزن ابتدا با سرعت كم و سپس با سرعت متوسط بزنيد تا پوك و كرم رنگ شود سپس در ظرفي جدا قهوه ي داغ وپودر كاكايو را تركيب كنيد اگر ديديد سفت هست مَي توانيد يك قاشق غذاخوري ديگر قهوه به مخلوط اضافه كنيد.همزن را خاموش كنيد و مخلوط قهوه و كاكايو و شكلات ذوب شده سرد شده را بهش اضافه كنيد. حالا همزن را روي كمترين درجه روشن كنيد و هر بار يك پيمانه پودر قند را بهش اضافه كنيد وقتي همه اضافه شد درجه را زيادكنيد و به مدت ٢ دقيقه بزنيد.كرم رنگش تيره تر مَي شود وقتي بماند . بعد داخل قيف با سر ستاره ريخته و كاپ كيك هاي خنك شده را باهاشون تزيين كنيد و در اخر روشون را با ترافل هاي شكلاتي تزيين كنيد.