بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک هل و گلاب

  • بازدید: 179
کیک هل و گلاب

کیک هل و گلاب

کیک هل و گلاب

  1. مواد لازم:


    تخم مرغ  3 عدد
    گلاب       ½ لیوان
    بکینگ پودر 1 ق م
    آرد    1.5لیوان
    شکر   1.5لیوان
    روغن ½ لیوان
    هل     کمی


    طرز تهیه:

    زرده و سفیده رو از هم جدا کنید. سفیده رو جداگونه بزنید تا کاملاً سفت بشه.
    زرده رو با شکر بزنید تا کاملا با هم مخلوط وپفکی و سبک شوند
    بعد روغن و گلاب و هل رو اضافه کنید و خوب هم بزنید. 

    سپس آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و سپس به مواد زرده اضافه کنید و با لیسک خیلی ارام هم بزنید و مخلوط کنید.
    وقتی مواد مخلوط شدن سفیده تخم مرغ رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید مواظب باشید پف سفیده‌ها نخوابد 
    کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید و مواد را داخل قالب بریزید و قالب را به فر منتقل کنید

     درجه‌ی فر 170
    مدت زمان پختً 50 دقیقه

    فر را از بیست دقیقه قبل گرم کنید

    نکته:
    وقتی کیک را از فر خارج کردید اجازه دهید کاملا خنک شود سپس از قالب خارج كنيد