بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک آلبالو و بادام

  • بازدید: 187
کیک آلبالو و بادام

کیک آلبالو و بادام

کیک آلبالو و بادام

  1. مواد لازم:

    کره نرم شده                                              90گرم                     
    شکرریز                                                       120گرم                     
    تخم مرغ                                                     2عدد                    
     وانیل                                                            1/4ق چ                 
    آرد                                                               190گرم                
     بادام خردشده                                           30گرم                       
    بیکینگ پودر                                              1/2ق چ 
    شیر                                                           1/3پیمانه                   
    آلبالو                                                          200گرم                          
    موادلازم رویه :

    شکلات سفید                                         250گرم                       
    رنگ صورتی                                       بمیزان لازم


    طرز تهیه:

    فررابادمای 180درجه سانتیگرادگرم کنید.قالبی توخالی رابه قطر20سانتیمترچرب کنیدوآردبپاشید.بعدقالب راتکان دهیدوآرداضافی  آنرابگیرید.حالا کره وشکرراباهمزن برقی بزنید تاصاف ویکدست شود.وانیل وتخم مرغهارا بتدریج بیفزاییدومخلوط کنید. بعدآردوبیکینگ پودر راباهم مخلوط والک کنید وهمراه شیردرون مایه بریزید. اکنون آلبالووبادام رااضافه کرده ومایه رادرون قالب بریزیدودرفربه مدت 40دقیقه یاتازمانیکه طلایی شود،قراردهید.کیک راروی پنجره سیمی برگردانیدوصبرکنیدتاکاملا خنک شود.اینک کیک رادرظرف مناسبی بگذاریدوآن راباموادرویه تزیین کنید.                                                                                                
    طرزتهیه رویه :

     شکلات راذوب کرده ،نیمی رابه رنگ دلخواه تبدیل نموده ،داخل دوعدد قیف ریخته ، مورداستفاده قراردهید.