مواد لازم:
▪️آرد ۱و¼پیمانه
▪️آب گرم ۲ق غ
▪️کره ¼فنجان
▪️شیر ولرم ¾فنجان
▪️شکر۲ق غ
▪️تخم مرغ ۲عدد
▪️مخمر ۲ق چ
طرز تهیه:
۲قاشق اب گرم رو با شیرولرم مخلوط کرده و مواد خشک بجز ارد رو بهش اضافه میکنیم و کره نرم شدهـو یک تخم مرغ راهم اضافه ومخلوط میکنیم، کم کم ارد رو به موادمون اضافه و مخلوط میکنیم تا خمیر لطیفی بهتون بده بعد خمیرو به ۶ قسمت تقسیم ودر سینی فر به فاصله۵ سانت می چینیم و روشون رو با پارچه میپوشونیم و در جای گرمی قرار میدیم،بعد از گذشت ۱ساعت خمیر حجمش دو برابر میشه حالا تخم مرغ دوم رو زده وخمیرهارو رومال میکنیم،
فر رو با دمای ۲۰۰درجه از قبل گرم کرده و با همون دما ۱۵الی۲۰دقیقه زمان میدیم تا بپزه و روی نونها طلایی بشه.