بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی شکلاتی

  • بازدید: 225
شیرینی نارگیلی شکلاتی

شیرینی نارگیلی شکلاتی

شیرینی نارگیلی شکلاتی

  1. مواد لازم:


    پودر نارگیل یا نارگیل ریز رنده شده 1/2 لیوان
    شکر 3 قاشق غذاخوری
    آرد 1 قاشق غذاخوری
    سفیده تخم مرغ 1 عدد
    اسانس بادام 3 قطره
    نمک نوک قاشق چایخوری
    شکلات برای تزیین


    طرز تهیه:


    ابتدا فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
    سفیده تخم مرغ و نوک قاشق نمک را داخل کاسه ای بریزید و با دور تند همزن بزنید تا حالتی خامه ای پیدا کند سپس اسانس بادام ، پودر نارگیل ، آرد و شکر را اضافه کنید و مخلوط نمایید.
    داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید سپس با قاشق چایخوری مقداری از مایه شیرینی بردارید و بصورت گرد روی سینی بریزید سپس سینی شیرینی ها را داخل فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و زیرشان طلایی شود.
    پس از پخت سینی را از فر خارج کنید و کناری قرار دهید تا شیرینی ها سرد شوند سپس از کاغذ جدا کنید ، مقداری شکلات را روی حرارت بخار آب کنید و شیرینی ها را درون شکلات بزنید سپس شیرینی ها را داخل یخچال قرار دهید تا شکلات بسته شود و سرو کنید.