بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه موس کیک شکلات قهوه

  • بازدید: 946
موس کیک شکلات قهوه

موس کیک شکلات قهوه

موس کیک شکلات قهوه

  1. مواد لازم:

    شیر 1 لیوان  
    آب 4 قاشق غذاخوری  
    شکلات تخته ای 150 گرم  
    پودر قهوه 1 قاشق چایخوری
    شکر 1/2 لیوان  
    پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری  
    خامه 300 گرم
    کیک شکلاتی مقدار لازم


    طرز تهیه:


    پودر ژلاتین را با 4 قاشق غذاخوری آب داخل کاسه ای بریزید و روی حرارت بخار آب هم بزنید تا حل شود ، شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود سپس ژلاتین و شکر را اضافه کنید ( شیر فقط باید گرم باشد چون ژلاتین باعث بریده شدن شیر داغ میشود ) سپس این مخلوط را نصف کنید و در 2 کاسه جداگانه بریزید ( کاسه شماره 1 و کاسه شماره 2 ).
    شکلات تخته ای را خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید و روی بخار آب قرار دهید تا ذئب شود سپس شکلات و نصف خامه را به کاسه شماره 1 اضافه کنید ، پودر قهوه فوری و نصف دیگر خامه را نیز به کاسه شماره 2 اضافه کنید.
    کیک شکلاتی را بخرید یا آماده کنید سپس با قالب گرد یا لیوان کیک را قالب بزنید و ته لیوان سرو قرار دهید ، مقداری موس شکلاتی روی کیک بریزید و به همان اندازه موس قهوه روی موس شکلات بریزید سپس داخل یخچال قرار دهید تا بسته شود ( در صورت تمایل میتوانید مقداری شکلات را ذوب کنید و بعنوان لایه آخر روی مواد بریزید ).
    نکته ها :
    نوع ظرف و قالبی که موس ها را در ان سرو میکنید کاملا سلیقه ای میباشد ، پس از اضافه کردن زلاتین با سرعت عمل بیشتری کار کنید چون ژلاتین بسته میشود ، در زمان اضافه کردن لایه قهوه روی لایه شکلاتی دقت کنید و به آرامی و با دقت اضافه کنید تا لایه ها مخلوط نشوند.