مواد لازم:
کره نرم شده یک لیوان
شکر دوفنجان
تخم مرغ بزرگ ۴ عدد
وانیل یک ق چ
آرد قنادی ۲ فنجان
بکینگ پودر یک ق چ
نمک نوک ق چ
شیر یک فنجان
گردوی خرد شده و برشته شده یک لیوان
طرز تهیه:
ابتدا فر رو روی ۳۲۵ درجه فارنهایت یا ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید قالب هم چرب کرده کاغذ روغنی بیاندازید.
گردوهای خرد شده رو ۶، ۵ دقیقه تفت بدید تا برشته بشن بعد بزارید کنار تا خنک شوند.
كره وشكر و حدود ۴ تا ۳ دقیقه بزنید تا سبک بشه و پف کنه.
تخم مرغ ها رو یکی یکی اضافه کرده خوب بزنید و در آخر وانیل و شیرو بریزد.
مواد خشک و الک کرده کم کم اضافه کنید آروهم عم بزنید تا پف کیک نخوابد.
در آخر گردوی برشته شده رو بریزید.
حالا داخل قالب چرب شده مایه کیک و ریخته و در فر گرم شده به مدت ۶۰ دقیقه زمان بدید تا بپزد.
بعد با خلال چوبی تست کنید پخته بود ده دقیقه بزارید تا خنک شود.
وقتی سرد شد ۳۰ گرم شکلات سفید و یک قاشق غذاخوری خامه روی بخار کتری بن ماری کرده و روی کیک بریزید میتونید بدون سس هم سرو کنید خیلی خوشمزه است.
نوش جان.