مواد لازم:
برای کیک شکلاتی
تخم مرغ :4عدد
شکر:1لیوان دسته دار فرانسوی
شیر ولرم:یک لیوان سرخالی
روغن مایع : نصف لیوان
آرد قنادی : 2 لیوان
پودر کاکائو :3 ق غ
بیکینگ پودر : 2 ق چ
وانیل: یک سوم ق چ
برای سس شکلاتی :
شیر :2 لیوان دسته دار فرانسوی
شکر:یک چهارم لیوان
پودر کاکائو : یک و نیم ق غ
شکلات تخته ای : 100 گرم
روغن مایع : یک چهارم لیوان
طرز تهیه:
اول تخم مرغ و شکر و وانیل رو ده دقیقه هم بزنین تا کاملا کرمی رنگ بشه و حجیم بشه غلظت بگیره بعد شیر ولرم و روغن مایع رو اضافه کنید و یه دقیقه دیگه هم بزنید ،بعدم آرد قنادی و بیکینگ پودر و پودر کاکائو رو با هم ترکیب کنید روی مواد الک کنید و طی سه مرحله اضافه کنید و خیلی آروم با همزن دستی هم بزنید ، اینجا خیلی مهمه که چجوری هم بزنید زیاد نزنید پفش نخوابه ، بعد میریزیم توی قالب 20 سانت یا 23 سانت ، با سیخ چوبی یکدستش میکنیم تو فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه گازی یا 165 برقی به مدت تقریبا 50 دقیقه میپذیم ،با سیخ چوبی تست میکنیم بهش نچسبید پخته.
نکته: وقتی آرد ریختین مواد کیک رو با همزن دستی هم بزنین و خیلی آروم ،زیادم هم نزنین پف مواد میخوابه کیک خمیر میشه
نکته: توی تابه ی دو طرفه هم میتونید درست کنید روی اجاق گاز😍خیلی هم خوب میشه فقط حتما شعله پخش کن بذارید شعله هم کم باشه.
مواد سس رو با هم مخلوط کنید و بذارید روی شعله تا با هم ترکیب بشن و بعد بذارید ولرم رو به گرم بشه.
کیک هم حتما ولرم بشه بعد برش بزنید و سیخ چوبی بزنید و سس رو روش بریزید و سه ساعت بذارید یخچال، اگه تحمل کنید بمونه فرداش که محشر میشه.
نوش جان.