بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با کرم فاج شکلاتی

  • بازدید: 34
کیک خیس شکلاتی با کرم فاج شکلاتی

کیک خیس شکلاتی با کرم فاج شکلاتی

کیک خیس شکلاتی با کرم فاج شکلاتی

  1. مواد لازم:

    برای کرم فاج (رویه‌ی شکلاتی):
    450 گرم شکلات تلخ
    350 گرم خامه پرچرب  (خامه صبحانه)
    200 گرم کره
    150 گرم پودر قند
    2 قاشق چای‌خوری عصاره وانیل
    ¼ قاشق چای‌خوری نمک

    برای لایه‌های کیک:
    70 گرم پودر کاکائو
      1 قاشق چای‌خوری قهوه فوری
    120 گرم آب داغ
    180 گرم کره نرم شده
      150 گرم روغن مایع
      180 گرم شکر سفید
    180 گرم شکر قهوه‌ای روشن (لایت)
      6 عدد تخم مرغ
    200 گرم باترمیلک (ترکیب شیر + 1 قاشق غذاخوری سرکه)
    300 گرم آرد
    1.5 قاشق چای‌خوری جوش شیرین
      1 قاشق غذاخوری سرکه سفید


    طرز تهیه:

    برای کرم فاج شکلاتی:
    ابتدا همه مواد کرم فاج را داخل یک قابلمه بریزید و بذارید روی حرارت متوسط. مدام هم بزنید تا شکلات و کره کاملا ذوب شوند و مخلوط صاف شود.

    بعد از اینکه مخلوط یکدست شد، از صافی رد کرده تا گلوله و تیکه‌های حل‌نشده خارج شود. روی ظرف را بپوشانید و بگذارید داخل یخچال دو الی سه ساعت یا یک شب تا صبح در دمای محیط بماند تا غلیظ شود.

    برای لایه‌های کیک:
      فر را روی 180 درجه سانتی‌گراد روشن کرده و 3 تا قالب 20 سانتی را چرب کنید و کف آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.

      در یک کاسه بزرگ، پودر کاکائو، قهوه فوری و آب داغ را خوب مخلوط کنید، بذارید 5-10 دقیقه خنک شود.
      بعد کره نرم شده، روغن مایع و هر دو نوع شکر را اضافه کنید و با همزن حدود 5 دقیقه بزنید تا پفکی شود.

    ابتدا 3 تا تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید، بعد 3 تای دیگر و بعد باترمیلک را بریزید و خوب مخلوط کنید.

    در مرحله بعد آرد را اضافه کنید و فقط در حدی که مخلوط شه هم بزنید.

    حالا جوش‌شیرین و سرکه سفید را در یک کاسه کوچیک باهم قاطی کنید (کف می‌کنه!) و سریع بریزید داخل مواد و با همزن بزنید.

    مایه آماده شده را بین سه تا قالب تقسیم کنید و 35 تا 40 دقیقه داخل فر بگذارید. وقتی خلال دندون تمیز در آمد، کیک حاضره. بذارید کاملا خنک شود.

    بعد از اینکه کیک‌ها کامل سرد شدن و کرم فاج غلیظ شد، نوبت چیدن لایه‌هاست.
    می‌توانید سطح هر لایه کیک را با چاقو صاف کنید که شکیل‌تر بنظر برسد (اختیاری).

    یک لایه کیک بذارید، کمی از کرم فاج روش پخش کنید، بعد لایه دوم و دوباره کرم… و در نهایت لایه سوم.

      با باقی‌مونده‌ی کرم کل کیک را کاور کنید و اگه دوست داشتید طرح مارپیچی روش بندازید.

    نوش جان.