بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک سه شیر زعفرانی با رویه پنیری

  • بازدید: 180
کیک سه شیر زعفرانی با رویه پنیری

کیک سه شیر زعفرانی با رویه پنیری

کیک سه شیر زعفرانی با رویه پنیری

  1. مواد لازم:

    برای کیک:
    تخم مرغ 4 عدد
    ارد 2 لیوان
    شکر یک لیوان
    شیر یک لیوان
    روغن سه چهارم لیوان
    وانیل و هل کمی
    بکینگ پودر یک ق چ
    پودر نارگیل یک ق غ

    برای سس کیک:
    شیر یک لیوان
    خامه صبحانه نصف پاکت
    شیر عسلی حدود یک بسته
    (به جای شیرعسلی می توانید از سه چهارم لیوان شکر استفاده کنید)

    برای مواد رویه پنیری:
    پنیر خامه ای 100 گرم
    خامه 200 گرم
    شکر 4 ق غ
    پودر ژلاتین 2 ق چ
    آب کمی
    شکلات چیپسی مقداری


    طرز تهیه:

    برای کیک:

    ابتدا تخم مرغ ها را زده و بعد شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا کرم رنگ و کشدار شود.

    سپس پودر هل را اضافه کنید و مجدد کاملا هم بزنید.

    سپس روغن و شیر و ارد و بکینگ پودر و وانیل.

    داخل ظرف پیرکس را کمی روغن ریخته و بعد مواد را داخل آن بریزید.

    مقدار کمی از مواد را ته ظرف نگه داشته و در صورت دلخواه مقداری پودر نارگیل به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید و بعد روی مواد قبلی بریزید و در فر از قبل گرم شده با درجه 180 درجه به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت قرار دهید.

    شیر و خامه و شیرعسلی را روی حرارت گذاشته تا با هم ترکیب شوند، بعد کمی زعفران به آن اضافه کرده و در حد ترکیب شدن روی شعله گاز قرار دهید. نیاز به جوشاندن نیست.

    اگر کیک به حالت گنبدی پف کرده بود رویه کیک رابرش زده و بردارید و خود کیک را با سیخ کباب چوبی کمی سوراخ سوراخ کنید.

    سپس سس مورد نظر را روی کیک ریخته و داخل یخچال بگذارید.

    برای رویه پنیری:

    در این مرحله باید رویه پنیری را آماده کنید.

    خامه و پنیر خامه ای و کمی شکر را با همزن خوب بزنید تا یکدست شود.

    مقداری پودر ژلاتین را داخل آب ریخته به روش بنماری حل کرده و به مواد اضافه کنید.

    مقداری شکلات چیپسی به دلخواه به آن اضافه کرده و کمی هم بزنید و بعد روی کیک را با آن بپوشانید و یه شب تا صبح در یخچال بگذارید تا مواد به خورد هم روند.

    نوش جان.