بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک سیب

  • بازدید: 24
کیک سیب

کیک سیب

کیک سیب

  1. مواد لازم:

    سیب ترجیحا زرد 3 عدد
    شکر قهوه ای 50 گرم
    دارچین 1 و نیم ق چ

    برای مایع کیک:
    شکرقهوه ای 100 گرم
    کره ذوب شده و خنک شده 45 گرم
    روغن مایع 40 گرم
    شیر پرچرب 80 گرم
    تخم مرغ 2 عدد
    پودر وانیل 1/2 ق چ
    آرد سفید 230 گرم
    بکینگ پودر 1 ق چ
    جوش شیرین نصف ق چ
    نمک 1/4 ق چ
    دارچین 1 ق چ
    زنجبیل 1/2 ق چ
    جوز هندی 1/4 ق چ


    طرز تهیه:

    سیب ها را پوست کنید هسته اش را جدا و نگینی خورد کنید. حالا داخل کاسه بریزید و با شکر قهوه ای و دارچین مخلوط کنید و بزارید کنار و تا موقع اماده شدن مایع کیک، هر از گاهی با قاشق هم بزنید تا اب بندازه.
    حالا بروید سراغ درست کردن مایه کیک.
    داخل کاسه ، کره و روغن و شکر قهوه ای و شیر و تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود.

    مواد خشک شامل ارد و جوش شیرین و بکینگ پودر و نمک و دارچین و زنجبیل و جوز هندی را باهم مخلوط کرده و در نهایت به مواد تر اضافه کنید و با ویسک کامل هم بزنید تا به یک مایه صاف و یکدست بدون گلوله ارد برسید.

    حالا قالب لوف مستطیل 23 در 13 رو کاغذ روغنی یا ورق نسوز بندازید و نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و  2/3 از مخلوط سیب را، روی مایع کیک بریزید و یکمی از ابی که سیب انداخته بریزید و دوباره همین مراحل را تکرار کنید و درنهایت با یک چاقو از کف قالب مایع کیک را به صورت ماربل هم بزنید و بذاربد داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 55 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که روی کیک طلایی بشه و خلال دندان تمیز از داخل کیک در بیاورید.
    پس از خنک شدن از قالب در آورده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.

    نوش‌جان.