مواد لازم:
سیب ترجیحا زرد 3 عدد
شکر قهوه ای 50 گرم
دارچین 1 و نیم ق چ
برای مایع کیک:
شکرقهوه ای 100 گرم
کره ذوب شده و خنک شده 45 گرم
روغن مایع 40 گرم
شیر پرچرب 80 گرم
تخم مرغ 2 عدد
پودر وانیل 1/2 ق چ
آرد سفید 230 گرم
بکینگ پودر 1 ق چ
جوش شیرین نصف ق چ
نمک 1/4 ق چ
دارچین 1 ق چ
زنجبیل 1/2 ق چ
جوز هندی 1/4 ق چ
طرز تهیه:
سیب ها را پوست کنید هسته اش را جدا و نگینی خورد کنید. حالا داخل کاسه بریزید و با شکر قهوه ای و دارچین مخلوط کنید و بزارید کنار و تا موقع اماده شدن مایع کیک، هر از گاهی با قاشق هم بزنید تا اب بندازه.
حالا بروید سراغ درست کردن مایه کیک.
داخل کاسه ، کره و روغن و شکر قهوه ای و شیر و تخم مرغ و وانیل را با همزن میزنیم تا کاملا یکدست شود.
مواد خشک شامل ارد و جوش شیرین و بکینگ پودر و نمک و دارچین و زنجبیل و جوز هندی را باهم مخلوط کرده و در نهایت به مواد تر اضافه کنید و با ویسک کامل هم بزنید تا به یک مایه صاف و یکدست بدون گلوله ارد برسید.
حالا قالب لوف مستطیل 23 در 13 رو کاغذ روغنی یا ورق نسوز بندازید و نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و 2/3 از مخلوط سیب را، روی مایع کیک بریزید و یکمی از ابی که سیب انداخته بریزید و دوباره همین مراحل را تکرار کنید و درنهایت با یک چاقو از کف قالب مایع کیک را به صورت ماربل هم بزنید و بذاربد داخل فر از قبل گرم شده با دمای 190 درجه به مدت 55 تا 60 دقیقه یا تا زمانی که روی کیک طلایی بشه و خلال دندان تمیز از داخل کیک در بیاورید.
پس از خنک شدن از قالب در آورده و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
نوشجان.