مواد لازم :
شکلات دلخواه (شیری؛سیاه؛سفید) 150 گرم
مغزهای مختلف از هر کدام 20 گرم
مغزهایی که میتونید استفاده کنید بادام، فندق، پسته ( خام) ، کشمش، مغز تخمه و ... تمام مغزها بهتره خام باشه
و کندی پرتقال که این مورد را پیشنهاد میکنم حتما حتما استفاده کنید چون غیر از رنگ و جلوه خاص خودش؛ طعم بی نظیری به شکلات میده.
طرز تهیه:
ابتدا شکلات را آب کنید ( یا داخل ماکروفر یا به روش بن ماری که حرارت غیر مستقیم روی بخار آب جوش هست ) .. بعد داخل کیسه زیپ بگ یا قیف بریزید و داخل سینی که قبلا کاغذ روغنی گذاشتید؛ به شکل دایره شکلات را بریزید کف سینی، اگر از قیف و ماسوره استفاده کنید دایره ها تمیز تر و شکیلتر میشه برای ماسوره هم درشت ترین ماسوره سر گرد شماره 12 ویلتون هست.
بعد بگذارید یکی دو دقیقه تا شکلات کمی خودش را بگیرد و بعد مغزها را روش بچینید و آهسته با نوک انگشت کمی فشار بدید تا اندکی داخل شکلات فرو رود و بگذارید به مدت نیم ساعت داخل یخچال یا دمای محیط تا شکلات سفت شود و بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.
مواد لازم برای درست کردن کندی پرتقال :
پرتقال 3 عدد بزرگ
شکر 250 گرم
آب 500 سی سی
برای این شکلات ها من از یک عدد پرتقال استفاده کردم و مابقی را داخل شکلات آب شده زدم و بعنوان شکلات استفاده کردم.
طرز تهیه:
معمولا برای کندی پرتقال برشهای بزرگتر حدود 5 *1 سانتیمتر میزنند ولی برای این شکلات برشها کوتاهتر باشه قشنگتر میشه.
پرتقال را با برس بشورید و خشک کنید و چهار قاچ کنید و گوشت اون را دربیارید و لایه کلفت سفید زیر پوست پرتقال را هم تا جایی که ممکن است بگیرید.
پرتقالها را داخل قابلمه بریزید و روی آن آب بریزید و بگذارید آب به جوش بیاد و به مدت 5 دقیقه بجوشد و بعد آب را خالی کنید و 2 بار دیگر اینکارو تکرار کنید و بعد با قیچی به اندازه 2.5 *1 برش بزنید.
شربت را با مخلوط کردن آب و شکر داخل قابلمه یا شیرجوش آماده کنید و بگذارید با شعله بالا تا شکر کاملا حل شود و بعد شعله را کم کنید و پرتقالها را اضافه کنید و بگذارید به مدت 5 دقیقه آرام بجوشد و بعد قابلمه را از روی شعله بردارید و بگذارید خنک بشه و مجددا تکرار کنید و در آخر آبکش کنید و بگذارید روی رک سیمی یا کاغذ روغنی تا کاملا شربت اضافیش جدا بشه.
همین کار رو میتونید با شکلات سفید انجام بدید .. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ..
منبع: سوران