مواد لازم:
150 گرم آرد
150 گرم شكر
2 قچ بيكينگ پودر
1 پيمانه آب پرتقال
2 قچ پوست پرتقال رنده شده
1 قچ پوست لیمو رنده شده
4 /1 پيمانه عرق بهارنارنج
2 /1 قچ وانيل
6 عدد تخممرغ
100 گرم كره
طرز تهیه:
1. تخممرغها را بشكنيد، زرده و سفيده آنها را جدا كنيد و هركدام را در كاسهاي بريزيد.به كاسه زردهها شكر اضافه كنيد و مخلوط را با همزن بزنيد تا كرمرنگ و كشدار شود.
2. حالا وانيل و بيكينگ پودر را به زردهها افزوده و هم بزنيد. در آخر كره را حرارت دهيد تا آب شود، سپس به زردهها اضافه كرده و همه مواد را با هم مخلوط كنيد.
3. سفيده را هم با همزن برقي هم بزنيد تا خوب پف كند. وقتي سفيدهها خوب پفدار و سفيدرنگ شدند مخلوط زرده را به آن اضافه كرده و با ليسك مخلوط كنيد.
4. حالا نوبت اضافه كردن مايعات است. آنها را كه به مواد كيك اضافه كرديد، پوست ليمو و پرتقال رنده شده را هم به مواد بيفزاييد و خوب هم بزنيد.فر را با درجه 175 درجه سانتيگراد گرم کنید، سپس آرد را كمكم به مايه كيك اضافه كنيد و با ليسك مخلوط كنيد.
5. قالب کیک را چرب كرده و كمي آرد به ته و ديوارهها بپاشيد. مايه كيك را در قالب ريخته و در فر بگذاريد.بعد از نيمساعت تا 45 دقيقه كه كيك پخت و رويه آن طلاييرنگ شد، قالب را بيرون آوريد تا از حرارت بيفتد، سپس آن را در ظرف مورد نظر گذاشته ، سرو كنيد.
منبع:هنرآشپزی