مواد لازم :
ریواس خرد شده به تکه های ۵ سانتی ۴۰۰ گرم
خاکه قند ۲ قاشق غذاخوری
آب پرتقال تازه ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده ۳۰۰ گرم
گردو یا فندق خرد شده یا غلات صبحانه یا مخلوط این مواد ۴ قاشق غذاخوری
عسل ۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا ریواس ها را با شکر و وانیل و آب پرتقال مخلوط کرده ۱۵ دقیقه در فر ۱۹۰ درجه می گذاریم تا نرم شوند. بعد از این در یخچال گذاشته تا کاملا" خنک شود در ۴ لیوان قسمت کرده روی ریواس ها مقداری ماست ریخته و بعد عسل و در آخر دانه و غلات را می ریزیم.
منبع: سرآشپز