بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه چیز کیک اسفناج

  • بازدید: 199
چیز کیک اسفناج

چیز کیک اسفناج

چیز کیک اسفناج

  1. مواد لازم:

    مواد لازم کیک اسفناج:
    تخم مرغ..................................3 عدد
    اسفناج (فقط برگهای اسفناج).........3/4 پیمانه
    روغن مایع................................3/4 پیمانه
    شکر .......................................یک و نیم پیمانه
    آرد ........................................حدود 2 پیمانه
    آب لیمو ترش تازه.......................4 قاشق غذاخوری
    پوست لیمو ترش رنده شده............1 قاشق مرباخوری
    بیکینگ پودر...............................2 قاشق چای خوری
    جوش شیرین...............................1/2 قاشق مرباخوری
    وانیل .........................................1 قاشق مرباخوری
    نمک...........................................1/2 قاشق چای خوری
    مواد لازم چیز:
    پنیر خامه ای..................................200 گرم
    خامه...........................................200 گرم
    شکر............................................نصف لیوان
    پودر ژله آناناس..............................1 بسته
    آب جوش......................................4 قاشق غذاخوری
    یخ................................................4 حبه


    طرز تهیه:

    ابتدا فر را با دمای 180 درجه روشن میکنیم. شکر و تخم مرغ و وانیل و پوست لیمو ترش را با همزن زده تا رنگش روشن شود. آب لیمو ترش را اضافه کرده و باز هم میزنیم.
    برگهای اسفناج را در یک لیوان به مقدار سه چهارم آن فشرده کرده و به همراه سه چهارم لیوان روغن در مخلوط کن ریخته و با هم مخلوط میکنیم تا کاملا برگهای اسفناج پوره شوند. سپس این پوره را به مخلوط تخم مرغ و شکر که درست کرده ایم اضافه میکنیم و هم میزنیم.
    آرد و بیکینگ پودر و نمک و جوش شیرین را با هم الک کرده و به مایع سبز رنگ بالا اضافه میکنیم. این مقدار مواد را می توان در قالبهای مافین ریخته و یا در قالبهای کمربندی 23 سانتی مربع و یا هر قالب دبگری که دوست دارید و داخل فر از قبل گرم شده به مدت حدودا 30 تا 45 دقیقه گذاشته تا پخته شود.
    بعد ازینکه کیک پخت و کمی خنک شد میرویم سراغ درست کردم قسمت چیزیه (پنیری) خودمون. یک بسته پنیر خامه ای رو با نصف لیوان شکر خوب هم میزنیم. سپس خامه را اضافه کرده و باز هم میزنیم.
    در ظرف دیگری یه بسته ژله را با 4 قاشق غذاخوری آبجوش مخلوط کرده و 30 ثانیه میگذاریم داخل ماکروفر که خوبه خوب حل بشه بعد 4 حبه یخ را میریزیم داخلش و هم میزنیم تا کامل حل شود. دقت کنید که حتما همه دونه های ژله در آب حل شود. وگرنه زیر دندون میاد. بعد ازینکه مطمین شدیم ژله خوب حل شده آنرا به مواد بالا شامل پنیر و خامه اضافه میکنیم و باز خوب هم میزنیم. بعد اون مواد را روی کیک اسفناج خود ریخته و با کمک قاشق یا تکون دادن ظرف مواد روی ظرف را یکدست میکنیمش. مقداری از مواد را آخر نگهداشتم و کاکایو زدم و توی پلاستیک معمولی ریختم و همه مواد را به گوشه بردم و گوشه پلاستیک را با قیچی بریده و به صورت راه راه روی مواد سفید ریختم. بعد با یه خلال دندون به صورت عمود بر راه راه هایی که با قمست کاکایویی کشیدیم به صورت رفت و برگشت رفتم.
    نکته: 1.حتما دقت کنید که فقط از برگ اسفناج استفاده شود و به هیچ عنوان ساقه در آن نباشد.
    2.من از اسفناج خام استفاده کردم که اصلا بو نمیداد و طعمی بسیار دلنشین داشت. طوری که اگر به اطرافیانتان نگویید این کیک چیه مطمینا متوجه نمیشن و با اشتهای زیاد میل میکنن.
    3.من برای اینکه خاصیت اسفناج حفظ شود جوش شیرین را حذف کردم و نتیجه خوبی را هم گرفتم.
    4.من دو پیمانه آرد را ریختم و بعد از اینکه کامل هم زدم دیدم کمی مایه کیکم سفت شده و کمی آب اضافه کردم. مقداری از سفتی و شلی آن بستگی به نوع آردتون هم داره.من از آرد نانوایی استفاده میکنم.
    5. من برای اطمینان علاوه بر یک بسته ژله آناناس از یک قاشق سوپخوری ژلاتین نیز استفاده کردم. می توان از یک بسته و نیم ژله آناناس استفاده کرد.
    6. من چون میخواستم چیز کیکم رو بصورت مربع های کوچک در بیارم پس توی همون ظرف مستطیل که کیکم رو پختم مواد رویی رو ریختم. ولی اگر بخواهیم بصورت کامل دربیاریم باید از قالب کمربندی استفاده کنیم. ینی کیک هم باید توی همون قالب کمربندی پخته بشه.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد