بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه خاگینه گل نیلوفر

  • بازدید: 1386
خاگینه گل نیلوفر

خاگینه گل نیلوفر

خاگینه گل نیلوفر

  1. مواد لازم:

    آرد...............................3 لیوان
    تخم مرغ.........................2 عدد
    شیر یا ماست...................1/2 لیوان
    روغن مایع.......................3قاشق غذاخوری
    بیکینگ پودر....................1قاشق سوپ خوری
    وانیل.............................1/8 قاشق چای خوری
    روغن برای سرخ کردن.........به مقدار لازم
    مواد لازم برای شهد خاگینه:
    آب...............................1 پیمانه
    شکر.............................1 پیمانه
    زعفران آب کرده..............1 قاشق مرباخوری
    گلاب.............................1قاشق سوپ خوری
    آبلیمو...........................1قاشق سوپ خوری


    طرز تهیه:

    تخم مرغ و وانیل را یک مقدار با چنگال میزنیم. شیر یا ماست و بیکینگ پودر را به تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد ازین که خوب با هم مخلوط شدن روغن مایع رو میریزیم داخل مواد بالا. در مرحله آخر آرد را کم کم اضافه میکنیم. تا اندازه ای که به دست نچسبد. روی خمیر را با کیسه فریزر میپوشونیم و میگذاریم در دمای محیط آشپزخونه تا یک ساعتی بمونه و استراحت کنه.
    بعد از استراحت خمیر را به کمک وردنه روی میز کارمون باز میکنیم و با قالب گرد در سه سایز بزرگ، متوسط و کرچک قالب می زنیم. روی خمیر را با چاقو به تعداد دلخواه برش می زنیم بعد سه تا خمیر را روی هم میگذاریم و تو روغن داغ سرخشون میکنیم. بعد هم روی دستمال میگذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه بعد می اندازیمشون داخل شهد ولرم چند دقیقه ای بمونه تا شهد به خورد خاگینه بره و شیرین بشه. سپس خاگینه ها را در دیس چیده و با پودر پسته تزیین میکنیم.
    طریقه درست کردن شهد:
    آب و شکر را روی حرارت می جوشانیم تا غلیظ شود. بعد آبلیمو و گلاب و زعفران را ریخته تا یکی دو جوش بزنه و سپس زیرش را خاموش میکنیم.
    نوش جان


    منبع: سرآشپز پاپیون