مواد لازم:
خرما بدون هسته.....................1 پیمانه
گردو....................................1 پیمانه
پودر نارگیل...........................1 پیمانه
گلاب....................................3 قاشق غذاخوری
شکلات.................................50گرم
بیسکوییت.............................1 بسته
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو و خرما چرخ کنید، گلاب را به مواد اضافه کنید و کمی ورز دهید. شکلات تخته ای را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلطانید و در ظرف مورد نظر بچینید. فقط مواظب باشید که روی هم قرار نگیرند.
نکته: 1.بجای پودر نارگیل می توان از کنجد، پودر گل محمدی، پودر بادوم و پودر پسته و....استفاده کرد.
2.اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکوییت و اگر کمی سفت بود کمی گلاب اضافه کنید.
3. اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در پودر نارگیل یا هر پودر دیگری که دوست دارید بغلطانید ویک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودشو بگیرد.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد