بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت

  • بازدید: 347
شیرینی خرمایی با بیسکوییت

شیرینی خرمایی با بیسکوییت

شیرینی خرمایی با بیسکوییت

  1. مواد لازم:

    خرما بدون هسته.....................1 پیمانه
    گردو....................................1 پیمانه
    پودر نارگیل...........................1 پیمانه
    گلاب....................................3 قاشق غذاخوری
    شکلات.................................50گرم
    بیسکوییت.............................1 بسته


    طرز تهیه:

    بیسکوییت ها را کاملا پودر کرده و آن را با گردو و خرما چرخ کنید، گلاب را به مواد اضافه کنید و کمی ورز دهید. شکلات تخته ای را رنده و با بقیه مواد مخلوط کنید، خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل بغلطانید و در ظرف مورد نظر بچینید. فقط مواظب باشید که روی هم قرار نگیرند.
    نکته: 1.بجای پودر نارگیل می توان از کنجد، پودر گل محمدی، پودر بادوم و پودر پسته و....استفاده کرد.
    2.اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکوییت و اگر کمی سفت بود کمی گلاب اضافه کنید.
    3. اگر دوست دارید مواد را بعد از گلوله کردن یک بار در شکلات آب شده قرار دهید و بعد در پودر نارگیل یا هر پودر دیگری که دوست دارید بغلطانید ویک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودشو بگیرد.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد