مواد لازم:
ژله............................1 بسته
شکر.........................2/3 پیمانه
سفیده تخم مرغ............1عدد
وانیل.........................1 قاشق چای خوری
آب جوش.....................1/2 پیمانه
طرز تهیه:
شکر و پودر ژله و سفیده و وانیل رو بریزید تو ظرف و با دور متوسط همزن بزنید تا خوب مخلوط بشه. کم کم سرعت رو بالا ببرید و آب جوش رو هم زمان با هم زدن بهش اضافه کنید و حدود 7 تا 8 دقیقه بزنید. خامه روی کیکون آماده است و می تونین توی قیف بریزید و با ماسوله دلخواه تزیین کنید.
این خامه را می توانید برای تزیین کیک و کاپ کیک استفاده کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد