بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه خامه روی کیک و شیرینی

  • بازدید: 868
خامه روی کیک و شیرینی

خامه روی کیک و شیرینی

خامه روی کیک و شیرینی

  1. مواد لازم:

    ژله............................1 بسته
    شکر.........................2/3 پیمانه
    سفیده تخم مرغ............1عدد
    وانیل.........................1 قاشق چای خوری
    آب جوش.....................1/2 پیمانه


    طرز تهیه:

    شکر و پودر ژله و سفیده و وانیل رو بریزید تو ظرف و با دور متوسط همزن بزنید تا خوب مخلوط بشه. کم کم سرعت رو بالا ببرید و آب جوش رو هم زمان با هم زدن بهش اضافه کنید و حدود 7 تا 8 دقیقه بزنید. خامه روی کیکون آماده است و می تونین توی قیف بریزید و با ماسوله دلخواه تزیین کنید.
    این خامه را می توانید برای تزیین کیک و کاپ کیک استفاده کنید.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد