مواد لازم:
آرد....................................1پیمانه
تخم مرغ..............................4 عدد
کره....................................100گرم
نمک...................................نوک کارد
وانیل.................................1 قاشق چای خوری
آب جوش............................1 پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا آب جوش و کره را با هم مخلوط کرده و می گذاریم روی حرارت تا جوش بیاد.
سپس آرد و نمک الک شده را داخل ظرف ریخته و سریع هم بزنید. بعد از روی حرارت برداشته و کمی که خنک شد وانیل را اضافه کنید.
خمیر را بریزید توی غذاساز و سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و غذاساز را روشن کنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند و خمیر لطیفی بدست بیاد. اگر سفت شود نون لطیفی نخواهید داشت.
سپس مواد را داخل قیف با ماسوره دلخواه بریزید.
روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس با کمک قیف مواد را با فاصله مناسب روی کاغذ روغنی بگذارید. سینی را در فر از قبل گرم شده با 175 درجه به مدت حدود 25 تا 30 دقیقه قرار دهید تا طلایی و کمی قهوه ای شود. دقت کنید که 15 دقیقه اول به هیچ عنوان در فر را باز نکنید که پفش میخوابد.
دمای فرهای مختلف متفاوت می باشد. پس بعد از 15 دقیقه مراقب سوختگی آن باشید.
بعد از سرد شدن نان ها مطابق عکس با قیف یا اسپری مخصوص خامه قنادی که در لوازم قنادی ها موجود می باشد از گوشه و یا زیر نون ها توشون رو پر از خامه کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد