مواد لازم:
شیر...............................3 قاشق غذاخوری
روغن مایع........................2 قاشق غذاخوری
شکر...............................4 قاشق غذاخوری
آرد سفید........................ 5 قاشق غذاخوری
تخم مرغ..........................1 عدد
وانیل..............................مقداری
بیکینگ پودر.....................نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
در یک کاسه ای همه مواد را با یکدیگر ترکیب می کنیم. در حین آماده کردن و ترکیب کردن مواد، دستگاه ساندویچ ساز را روشن می کنیم. پس از اینکه حسابی داغ شد، یک قاشق از مواد را در هر یک از مثلث ها بریزید. اگر تمایل داشتید تا کیک شکلاتی درست کنید، می توانید 1 قاشق پودر کاکایو را به ترکیب اضافه کنید.
پس از ریختن مواد درون ساندویچ ساز، در آن را ببندید و اجازه دهید تا به مدت 3 تا 5 دقیقه درون آن بماند تا پخته شود. مراقب باشید که بیشتر از یک قاشق غذاخوری مواد داخل ساندویچ ساز نریزید، زیرا پس از پف کردن ممکن است از دستگاه سرریز شود.
به سلیقه خودتان می توانید پودر نارگیل و کنجد یا تکه های میوه را نیز برای تزیین روی آن استفاده کنید. حتی در صورت تمایل می توانید با خامه زده شده این کیک های مثلثی شکل زیبا را تزیین کنید.
نوش جان
گردآوری: تحریریه نیمکد