بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه شارلوت بستنی

  • بازدید: 870
شارلوت بستنی

شارلوت بستنی

شارلوت بستنی

  1. کیک رولتی های آماده را از بیرون تهیه کرده و حلقه حلقه کنید. کف کاسه مورد نظر را سلفون کشیده و رولتها را کف و دیواره آن بچینید. سپس یک ردیف بستنی وانیلی بریزید و بعد یک ردیف موز و گردوی خرد شده و در صورت دلخواه کمی پودر نارگیل بپاشید. مجددا یک لایه بستنی و موز و گردو و پودر نارگیل و همینطور ادامه دهید تا کاسه پر شود. سلفون را روی آن کشیده و چند ساعت داخل فریزر قرار دهید تا خودش رو بگیرد. سپس به کمک سلفون زیرش از کاسه در دیس مورد نظر برگردونده و با میوه های فصل تزیین کنید.
    می تونین لایه لایه بستنی های رنگارنگ بریزین که موقع برش دادن جلوه بیشتری به کارتون میده.
    نوش جان


    گردآوری: تحریریه نیمکد