بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه دلمه کادایف

  • بازدید: 1078
دلمه کادایف

دلمه کادایف

دلمه کادایف

  1. مواد لازم:

    خمیر کادایف.......................300 گرم
    گردو................................100گرم
    تخم‌مرغ ............................3 عدد
    شیر.................................نصف پیمانه
    روغن مایع..........................به میزان لازم
    گردو.........................به میزان لازم


    طرز تهیه:

    از خمیر کادایف به اندازه یک نارنگی برداشته و باز می‌کنیم. گردو را روی آن گذاشته و کادایف را به صورت رول می‌پیچیم. در ظرفی تخم‌مرغ و شیر را با هم مخلوط نموده و با همزن دستی می‌زنیم تا یکدست شود.
    رول‌های کادایف را درون سس تخم‌مرغ غلتانده، سپس رول‌ها را با دست می‌فشاریم، تا سس اضافه خارج شده و کادایف چسبندگی پیدا کند. رول‌ها را در روغن مایع داغ سرخ می‌کنیم و آنها را در شربتی که از قبل آماده و خنگ شده می‌گذاریم.
    نکته: خمیر کادایف که به صورت رشته رشته می‌‌باشد، را می‌‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه نمایید.
    نوش جان


    منبع: yasgroup.ir