مواد لازم:
خمیر کادایف.......................300 گرم
گردو................................100گرم
تخممرغ ............................3 عدد
شیر.................................نصف پیمانه
روغن مایع..........................به میزان لازم
گردو.........................به میزان لازم
طرز تهیه:
از خمیر کادایف به اندازه یک نارنگی برداشته و باز میکنیم. گردو را روی آن گذاشته و کادایف را به صورت رول میپیچیم. در ظرفی تخممرغ و شیر را با هم مخلوط نموده و با همزن دستی میزنیم تا یکدست شود.
رولهای کادایف را درون سس تخممرغ غلتانده، سپس رولها را با دست میفشاریم، تا سس اضافه خارج شده و کادایف چسبندگی پیدا کند. رولها را در روغن مایع داغ سرخ میکنیم و آنها را در شربتی که از قبل آماده و خنگ شده میگذاریم.
نکته: خمیر کادایف که به صورت رشته رشته میباشد، را میتوانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه نمایید.
نوش جان
منبع: yasgroup.ir