بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه فرنی با کادایف

  • بازدید: 1234
فرنی با کادایف

فرنی با کادایف

فرنی با کادایف

  1. مواد لازم:

    رشته کادایف .................150 گرم
    کره ..............................50 گرم
    شکر............................ 4 قاشق سوپ خوری
    گردوی خرد شده .............50 گرم
    مواد لازم برای تهیه فرنی:
    آرد ..............................2 قاشق سوپ خوری
    نشاسته ذرت.................. 4 قاشق سوپ خوری
    پودر هل ........................1 قاشق چای خوری
    خامه صبحانه ...................200 گرم
    تخم مرغ......................... 1 عدد
    شیر ..............................3 لیوان
    گلاب..............................1/2 پیمانه


    طرز تهیه:

    ابتدا کره را در ماهیتابه بزرگی که گنجایش رشته ها را داشته باشد ذوب میکنیم . رشته ها را با دست خرد کرده تا اندازهای آنها حدود 2 سانتی شود.سپس همراه شکر به کره ذوب شده اضافه کرده و دائم هم میزنیم تا رشته ها به کره آغشته شده و سپس تفت بخورند و سرخ شوند .رنگشان که طلایی شد از روی حرارت برمیداریم و کنار میگذاریم...
    آرد و نشاسته با هم الک میکنیم و در قابلمه مناسبی میریزیم سپس شیر را تدریجا اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم تا آرد گلوله نشود. تخم مرغ را در کاسه ای جدا گانه شکسته و با چنگال هم میزنیم تا از حالت لخته ای خارج شود و سپس به مواد داخل قابلمه اضافه میکنیم. شکر/پودر هل /خامه و گلاب را هم اضافه کرده و همه مواد را با همزن دستی خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند . قابلمه را روی حرارت ملایم برده و دائم هم میزنیم تا مواد پخته و غلیظ شوند و به غلظت ماست برسند . فرنی آماده را کنار میگذاریم تا از داغی بیافتد و به دمای محیط برسد هرازگاهی فرنی را هم بزنید تا رویه نبندد...
    حالا از یک ظرف پیرکس یا یک قالب کمربندی استفاده کنید و نیمی از رشته های سرخ شده را کف قالب مورد نظر بریزید ونیمی از گردوی خرد شده را روی رشته ها بپاشید و فرنی به دمای محیط رسیده را روی گردوها بریزید و دوباره روی فرنی گردو بپاشید و مابقی رشته های سرخ شده را روی کل فرنی ریخته و با قاشق کمی منسجم کنید ...
    در ظرف را سلفون بکشید و در یخچال قرار دهید تا فرنی کاملا خنک شود با مقداری خلال پسته دسر را تزیین و سرو کنید. اگر از قالب کمر بندی استفاده کردید ابتدا با چاقو دورتا دوردسر را از قالب جدا کنید و کمر بند قالب را باز کرده و با همان کفه قالب در ظرف سرو قرار دهید و تزیین و سرو کنید .
    رشته کادایف یا تل کادایف همان خمیر فیلوی رشته شده است و با رشته سویای عربی متفاوت هستند تل کادایف را از لوازم قنادی معتبر میتوانید تهیه کنید .تل کادایف برای تهیه انواع دسر و باقلوا قابل استفاده هستند ...
    نوش جان


    منبع: iranbestclub