بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه کیک کادایف

  • بازدید: 1286
کیک کادایف

کیک کادایف

کیک کادایف

  1. مواد لازم:

    400 گرم کادایف
    4 عدد تخم مرغ ( در دمای اتاق )
    1 پیمانه شکر دانه ریز
    1 پیمانه گردو خرد شده
    1 قاشق چایخوری وانیل
    1 قاشق غذاخوری سرصاف بکینگ پودر
    2 پیمانه آرد
    کره 60 گرم
    برای شهد:
    4 پیمانه آب
    4 پیمانه شکر دانه ریز
    آب نصف یک لیمو


    روش تهیه:

    اول شهد رو آماده کنین تا خنک بشه:
    آب و شکر رو روی حرارت قرار بدین تا جوش بیاد وقتی جوش اومد آبلیمو رو اضافه کنین و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت وردارین تا خنک بشه
    کف قالب 24 سانتی کمربندی رو کاغذ روغنی پهن کنین و چرب و آرد پاشی کنین
    نصف کادایف رو با دستتون باز و خرد کنین و کف قالب پهن کنین و ته لیوان کمی فشار بدین تا منسجم بشه
    شکر و تخم مرغ رو 5 دقیقه با همزن بزنین تا به قوامی مثل سس مایونز برسه
    آرد و بیکینگ پودر و وانیل رو اضافه و هم بزنین و در آخر گردو رو اضافه و مخلوط کنین
    مخلوط رو روی کادایف بریزین و بقیه کادایف رو با دست خرد کرده روی مخلوط کیک رو بپوشونین و با دست به آرومی کمی فشار بدین
    کره رو تکه تکه کرده و روی سطح کادایف بچینین
    فر رو با دمای 160 درجه روشن کنین تا گرم بشه و قالب رو در فر بذارین
    بعد از 35 دقیقه با خلال دندون امتحان کنین اگه کیک پخته بود از فر خارج کنین (تا قبل از نیم ساعت در فر رو باز نکنین)
    زمان پخت این کیک کمی طولانیتر از سایر کیکهاست.
    بعد از پخت قالب رو فر خارج کنین و بعد از 2 دقیقه زمانیکه هنوز کیک گرمه شربت سرد رو به کمک یه ملاقه روی تمام سطح کیک بریزین و بذارین کیک سرد بشه و بعد از قالب خارج کنین


    منبع: khanoomgol