بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه روش تهیه ترحلوا؛ مخصوص افطار

  • بازدید: 352
روش تهیه ترحلوا؛ مخصوص افطار

روش تهیه ترحلوا؛ مخصوص افطار

روش تهیه ترحلوا؛ مخصوص افطار

  1. مواد مورد نیاز:

    آرد برنج: 115 گرم
    شکر: 120 گرم
    آب: 170 میلی‌لیتر
    گلاب: 60 میلی‌لیتر
    زعفران دم کرده: ½ قاشق چای‌خوری
    روغن: ½ پیمانه
    هل: کمی


    روش تهیه:

    روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود 10 دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
    تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.
    کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید و در کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.


    روش تهیه شربت:

    آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت 3 دقیقه بجوشد
    سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.


    منبع: hamshahrionline