بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی

  • بازدید: 347
آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی

آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی

آشنایی با روش تهیه یخمک کیوی

  1. مواد لازم:

    آب: یک پیمانه
    شکر: نصف پیمانه
    کیوی رسیده متوسط: 7- 6 عدد
    آب لیمو: 2 قاشق غذاخوری


    طرز تهیه:

    • درون قابلمه‌ای آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت متوسط آن‌ها را جوش آورده سپس از روی حرارت برداشته و خوب هم بزنید تا شکر آن کاملا حل شود. بگذارید شربت تهیه شده خنک شود.
    • کیوی‌ها را پوست کنده، به قطعات کوچک درآورده، سپس درون دستگاه غذاساز آن‌ها را به صورت پوره درآورید.(دو پیمانه پوره).
    • شربت، پوره کیوی و 2 قاشق غذاخوری آب لیمو را درون دستگاه غذاساز ریخته و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.
    • پوره را درون ظرف کم عمقی ریخته و آن را درون فریزر به مدت 2 ساعت قرار دهید.


    نکته:

    برای پوره کرده بهتر است از دستگاه بستنی‌ساز استفاده کنید در غیر این صورت می‌توانید مخلوط یخ‌زده را دوباره درون دستگاه غذاساز مخلوط کرده و درون فریزر قرار دهید تا یخمک بافت نرم‌تری داشته باشد.


    منبع:hamshahrionline