بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه پیراشکی پفی کرمدار

  • بازدید: 747
پیراشکی پفی کرمدار

پیراشکی پفی کرمدار

پیراشکی پفی کرمدار

  1. مواد لازم:

    آرد...............................8 پیمانه
    شکر.............................4 قاشق غذاخوری
    خمیر مایه.......................2 قاشق غذاخوری
    روغن مایع......................1/2 پیمانه
    وانیل............................1/2 قاشق چای خوری
    آب ولرم........................یک و نیم پیمانه
    مواد لازم برای کرم داخل پیراشکی:
    آرد.............................2 پیمانه
    آب.............................5 پیمانه
    شکر...........................2 پیمانه
    وانیل یا گلاب................به میزان دلخواه


    طرز تهیه:

    ابتدا مایه خمیر و شکر را با هم مخلوط کرده و یک پیمانه آب ولرم به آن اضافه میکنیم و 20 دقیقه در جای نسبتا گرم سرپوشیده (محیط آشپزخونه) قرار می دهیم تا عمل بیاید.
    روغن و وانیل و نصف پیمانه آب ولرم را مخلوط کرده و مایه خمیر ور آمده را داخلش می ریزیم. آرد را کم کم به مواد اضافه می کنیم و با دست هم میزنیم تا زمانی که خمیر لطیفی بدست آید و به دست نچسبد. سپس روی خمیر را پوشانده در جای نسبتا گرم قرار می دهیم تا حجمش دو برابر شود.
    خمیر را با وردنه به قطر حدود یک سانت باز می کنیم. سپس قالب میزنیم و مجددا میگذاریم تا حدود 10 قیقه روی پارچه ای بماند. بعد در روغن داغ فراوان سرخ می کنیم و داخلش را با قیف از کرم پر می کنیم.
    طرز تهیه کرم پیراشکی:
    آب ، آرد و شکر را کاملا با هم مخلوط کرده بعد روی اجاق میگذاریم و مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد. بعد از رسیدن به غلظت دلخواه درونش وانیل و گلاب ریخته و از روی شعله بر میداریم.
    نکته: 1. برای درست کردن پیراشکی احتیاج به یک ظرف ترجیحا گود است چون روغن فراوانی می برد.
    2. روغن باید کاملا داغ باشد اما مواظب باشید دود نکند.
    3. اگر روغن کم بود می توان از درون قابلمه روغن داغ را با ملاقه برداشت و روی خمیر ریخت تا پف کند. به این شکل هم در مصرف روغن صرفه جویی شده و هم پیراشکی کاملا پفکی و حجیم می شود.


    گردآوری: تحریریه نیمکد