مواد لازم:
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ................................................3 ﻋﺪﺩ
ﺍﺳﺎﻧﺲ ﻭﺍﻧﯿﻞ...........................................1 ﻗﺎﺷﻖ ﭼﺎﯼ ﺧﻮﺭﯼ
ﭘﻮﺩﺭ ﺷﮑﺮ ................................................2 ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍ ﺧﻮﺭﯼ
ﺷﯿﺮ ﺩﺍﻍ..................................................2 ﻓﻨﺠﺎﻥ
ﺟﻮﺯ ﻫﻨﺪﯼ............................................. ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮐﻢ
ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ...................................................ﺑﻪ ﻣﻘﺪﺍﺭ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﮐﻢ
طرز تهیه:
ﻓﺮ ﺭﺍ ﺭﻭﯼ 160 ﺩﺭﺟﻪ ﺳﺎﻧﺘﯽ ﮔﺮﺍﺩ ﮔﺮﻡ ﮐﻨﯿﺪ. 3 ظرف ﺳﺮﺍﻣﯿﮑﯽ ﻣﺎﮐﺮﻭﻓﺮﯼ ﺭﺍ ﭼﺮﺏ ﮐﻨﯿﺪ. ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺎ ﺭﺍ ﺑﺰﻧﯿﺪ . ﺍﺳﺎﻧﺲ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺷﮑﺮ ﺭﺍ ﻧﯿﺰ ﺑﺎ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻭ ﺍﺳﺎﻧﺲ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﺑﻪ ﺗﺪﺭﯾﺞ ﺷﯿﺮ ﺭﺍ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺧﻮﺏ ﻫﻢ ﺑﺰﻧﯿﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﺮﮐﯿﺐ ﺷﻮﻧﺪ. ﺩﺭ ﻇﺮﻑ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺩﺭ ﯾﮏ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﻫﯿﺪ. ﺩﺭ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺁﺏ ﺩﺍﻍ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﺑﻪ ﻗﺪﺭﯼ ﮐﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﻧﺸﻮﺩ. به دلخواه میتونین ﭘﻮﺩﺭ ﻗﻨﺪ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺟﻮﺯ ﻭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺭﻭﯼ ﻣﻮﺍﺩ ﺩﺍﺧﻞ ﻇﺮﻑ ﺑﺮﯾﺰﯾﺪ ﻭ 30 ﺗﺎ 35 ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺑﭙﺰﯾﺪ ﺗﺎ ﻣﻮﺍﺩ ﺧﻮﺩﺵ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﺩ. ﺳﭙﺲ ﻇﺮﻑ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻣﺎﻫﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﺧﺎﺭﺝ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺩﺳﺮ ﺭﺍ ﮔﺮﻡ ﻣﯿﻞ ﮐﻨﯿﺪ.
گردآوری: تحریریه نیمکد