بستن

دسر و شیرینی

طرز تهیه طرز تهیه انواع فرنی (فرنی معمولی , کاکائویی ,زعفرانی و .....

  • بازدید: 2373
 طرز تهیه انواع فرنی (فرنی معمولی , کاکائویی ,زعفرانی و .....

طرز تهیه انواع فرنی (فرنی معمولی , کاکائویی ,زعفرانی و .....

طرز تهیه انواع فرنی (فرنی معمولی , کاکائویی ,زعفرانی و .....

  1. مواد لازم

    شير نيم ليتر
    آرد برنج و نشاسته از هر کدام يک قاشق سوپ‌خوري
    شکر چهار قاشق سوپ‌خوري
    گلاب به ميزان لازم


    طرز تهيه

    * آرد برنج، نشاسته را در شير حل کنيد.( براي اينکه گلوله گلوله نشود نصف ليوان شير را با آرد و نشاسته مخلوط کنيد تا حل شود بعد آرام آرام به شير که در حال جوشيدن ميباشد اضافه کنيد و مرتب هم بزنيد.)
    * بعد، شکر و در صورت تمايل گلاب را بيفزاييد.
    * روي حرارت ملايم قرار داده و مرتب هم بزنيد. وقتي جوش آمد و غليظ شد فرني آماده است.


    فرني با موز

    داخل ظرفمون موز ريخته و یا رنده میکنیم و فرني را روي آن ميريزيم و با پودر دارچين تزيين مينماييم.


    فرني کاکائويي

    پودر کاکائو يک تا دو قاشق مرباخوري به فرني اضافه کرده و با ترافل تزيين ميکنيم.


    فرني زعفراني

    به فرني زعفران آب کرده به اندازه 1قاشق غذاخوري اضافه مي کنيم و با مرواريد خوراکي تزيين مينماييم.


    نکته :

    میتوانید هر چند فرنی را در یک قالب بریزید تافرنی چند رنگ داشته باشید .


    طرز تهیه فرنی پرتقالی

    فرنی مناسب ماه رمضان


    طرز تهیه :

    همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود بعد از روی حرارت بر می داریم و آب پرتقال را اضافه می کنیم و هم میزنیم .


    در ظرف مورد نظرتان بریزید و با دارچین و پودر نارگیل تزئین کنید .


    فرنی قالبی با نشاسته

    مناسب افطار


    مواد لازم برای تهیه فرنی قالبی

    شیر 2 لیوان و نیم (از همین لیوان دسته دار ها )
    نشاسته 6 قاشق غذاخوری
    شکر 6 قاشق غذاخوری
    هل ساییده شده 1/4 قاشق
    گلاب 2 تا 3 قاشق غذاخوری
    دارچین برای تزیین


    طرز تهیه فرنی

    ولی اگه میخواید مثل من قالبی درش بیارید، بذارید تا کمی از داغی بیفته و ولرم بشه. بعد فرنی تون رو توی قالب بریزید و بذارید توی یخچال تا ببنده. به همین راحتی… بعد از دو ساعت هم میتونید بر گردونید در ظرف مورد نظرتون.
    این فرنی وقتی قالبی باشه بسیار شیک و مجلسیه و با یک تزیین خوب میتونید حتی به عنوان یک دسر در مهمانی ها سرو کنید.


    نکته برای قالب زدن

    دوستای گلم من از قالب سیلیکونی که داشتم استفاده کردم. توی قالب دیگه هم امتحان کردم، فرنی کاملا خودش رو میگیره و مشکلی براش پیش نمیاد. پس قالب رو چرب نکنید که فرنی تون رو خراب میکنه.
    تنها مساله اینه که داغ نباشه و همچنین تا کاملا سرد نشده و نبسته از قالب خارج نکنید.
    برای خارج کردن هم ابتدا با یک چاقو دور قالب رو باز کنید، بعد فرنی رو در ظرفی برگردونید.


    گردآوری : تحریریه